Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’dan ‘bravo’ dedirten performans!

Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’dan ‘bravo’ dedirten performans!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, star olmanın farkındalığını gösteriyor!

Çarpışma dizisiyle ilgili övgü dolu değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Show TV ekranında Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Çarpışma; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerini paylaştığı iddialı bir yapım.

İlk bölümünde intihar bombacısı sahnesinde detaylı şekilde olay yerinin gösterilmesine tepkiler vardı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise yaptığı değerlendirmede dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun durumuna dikkat çekti.

Koloğlu, köşe yazısında “Yeni sezonun ‘beklenenler’ listesinin başındaki diziydi ‘Çarpışma’… Türkiye’de olabilecek en iyi işlerden biri yapıldı diyebilirim. Kıvanç Tatlıtuğ ‘star olmanın farkındalığını’ ortaya koymak için gerçekten büyük bir çaba sarf ediyor. Dersini çok iyi çalışmış” ifadeleriyle ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başarılı performansına dikkat çekti.

Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'bravo' dedirten performans! 7

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteriyle öne çıkan, yaz aylarında internet televizyonu için çekilen Yaşamayanlar’ın setinde yer alan Elçin Sangu, ekrana Çarpışma ile yeniden dönüş yapmıştı.

Sangu’nun performansını değerlendiren Koloğlu, “Şimdi milletimiz Sangu’yu bekliyordu en az Kıvanç kardeşimiz kadar. Kendisine “Sana oyunculuğunu ispat edeceğin ağır bir rol veriyoruz” demişler. O da elinden geldiğince oynuyor. Tam kıvamı önümüzdeki bölümlerde belli olur” ifadelerini kullandı.

Onur Saylak ve Alperen Duymaz’ın rollerinin de dikkat çekici olduğu vurgusun yapan Koloğlu, “Senaryo, Elçin Sangu (Zeynep) ve Melisa Aslı Pamuk (Cemre) üzerine yoğunlaşacak muhtemel…” diyerek de önemdeki bölümler için öngörüde bulundu.