Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde o karakter için yolun sonu mu geliyor?

Çarpışma dizisinde o karakter için yolun sonu mu geliyor?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çarpışma’ dün akşam 15. bölümüyle ekranlara geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Ali Sürmeli, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi oyuncuların yer aldığı dizi yine aksiyonlu ve heyecanlı bir bölümle izleyenleri şaşırtacak gelişmelere sahne oldu.

Kadir, Cansız’ı arama çabalarını sürdürdü ve para sevkıyatının yerini öğrendi. Yaptığı planla polis muhbirlerine operasyon yerini yanlış söyledi ve Veli’nin alacağı paralara el koydu.

Son sahnede ise, Veli’den gelen paraları aklayarak Cansız’a veren Selim’in köşeye sıkışması bölüme damgasını vurdu. Kadir ile buluşan Selim Zeynep,Belma ve Cemre’nin getirdiği belgelerle köşeye sıkıştı.Çarpışma dizisinde o karakter için yolun sonu mu geliyor? 7

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı Selim’in hem kara para aklama trafiğinin içinde olduğu hem de Cemre’nin annesi olan eski eşini öldürdüğü ortaya çıktı. Kadir de Selim’den kendisiyle iş birliği yapmasını istedi.

Kadir’in Cansız’ın yerini bu kadar çabuk öğrenmesi beklenmediği için Selim belki bu sahnede işin içinden kaçabilir ama izleyicilerin yorumu “Selim Bey için artık Cansız’ın verdiği mermiyi kullanma vakti geliyor” oldu.

Cansız’ın Selim’e “Bir hata yaptığında kullanırsın” diye verdiği merminin lafı, Veli ve Selim arasında oldukça çok geçmişti.

Selim de “O mermiyi kullanmama gerek kalmayacak. İstersen sana vereyim. Cansız ile aranda bir gerilim var” gibi sözlerle bu mermi olayına çok gönderme yapmıştı.

Kızı ve eşi de dahil olmak üzere bu kadar köşeye sıkıştırılan Selim Bey’in akıbeti bakalım gelecek bölüm de ne olacak?