Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Petekkaya, uçakta bir kadının tacizine mi uğradı?

Erkan Petekkaya, uçakta bir kadının tacizine mi uğradı?

tarafından ker_def

Erkan Petekkaya, Vurgun dizisinin başrolünde yer almış ve geçtiğimiz hafta dizi final yaparak izleyicilere veda etmişti. Magazin gündemine kavga haberleri ile yansıyan Erkan Petekkaya, tacize mi uğradı? İşte bu soru magazin programlarına konu oldu. Kanal D ekranında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu üstlendiği 2. Sayfa prorgamında Dalaman uçağına binen ve alkollü olduğu gerekçesiyle görevliler tarafından uçaktan indirilen Erkan Petekkaya’nın durumu ele alındı.

Erkan Petekkaya’nın bindiği uçakta kriz çıktı ve olay görüntüler kısa sürede sosyal medyada büyük yer buldu. Bu görüntüler üzerine canlı yayına telefonla bağlanan yapımcı Mustafa Uslu, olay sonrası Erkan Petekkaya’yla konuştuğunu ve olayın iç yüzünü öğrendiğini söyledi.

Uçakta yanında oturan bir kadının tacizine uğrayan Petekkaya’nın kötü niyetli insanlar tarafından tuzağa düşürüldüğünü belirtti. Mustafa Uslu’nun uçakta yaşanan olayın iç yüzüne dair söyledikleri herkesi şaşkına çevirdi. Videodan Uslu’nun açıklamalarını izleyebilirsiniz.

Mustafa Uslu, şöyle diyor: “Bence Erkan’a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba, eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü.

Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da ‘sarhoş, bilmem ne’ diye ithamlarda bulunulmuş…

‘Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?’ demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya’nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor.”