Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinden müjdeli haber! Başka bir ülkede daha gösterilecek…

Çarpışma dizisinden müjdeli haber! Başka bir ülkede daha gösterilecek…

tarafından zk zk

Show TV’nin iddialı dizisinden gelen haber sevindirdi. Türk dizilerinin son yıllardaki başarısına Çarpışma dizisi de katıldı ve Şili’de yayınlanmaya başlanacak.

Sezonun yeni dizilerinden Çarpışma (Crash) da Şili’de ekrana gelecek. Madd Entertainment’ın dağıtımını üstlendiği diziyi pek çok Türk dizisini yayınlayan Mega kanalı yayınlayacak.

Şili’ye satılan projenin böylece Latin Amerika’ya olan ilk satışı gerçekleşti. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Çarpışma Show TV’de yayınlanıyor ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Çarpışma, bir araba kazasıyla hayatları kesişen dört kişinin hikayesini anlatıyor.

Madd Entertainment’ın uluslararası satışlarından sorumlu Özlem Özsümbül, satışın ardından “Çarpışma’nın aşk, aksiyon, umut ve kefaret dolu bir hikayesi var. Bu, kanalların her zamankinden daha fazla ihtiyacının olduğu bir hikaye ve Ay Yapım ekrana getirmek için mükemmel bir kadro oluşturdu. Beklendiği gibi Çarpışma’ya olan ilgi çok güçlü,” yorumunda bulundu.