Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aslan burcu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek? Hande Kazanova aslan burcuna endişe etme diyor

Aslan burcu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek? Hande Kazanova aslan burcuna endişe etme diyor

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, Migros TV’nin youtube kanalı ‘İyi Gelecek Elçileri’nin konuğu oldu. 21 Ocak’ta gerçekleşen Kanlı Ay Tutulması sonrasında burçlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hande Kazanova, Aslan burcunda tam ay tutulması gerçekleştiğine değindi. Kanlı Kurt Ay Tutulması gibi isimlerinin de olduğunu anlatan Hande Kazanova, burç meraklılarına önemli bilgiler verdi.

Aslan burcunun Ay Tutulmasından nasıl etkilendiğini anlatan Hande Kazanova, şu bilgileri verdi:

“Aslan ve yükselen aslanlar. Tutulma sizin ayağınızda. Sizi çok ilgilendiriyor. Sağlığınız, görüntünüz ve hayatınız ile ilgili başlattığınız olaylar, kafanızdaki planlarınız…

Yani duygusal meselelerle daha fazla ilgili olacaksınız. Bu aralar karşınıza gelebilecek olaylar, duyacaklarınız sizi daha fazla heyecanlandıracak.

Hayatınızda karar veremediğiniz görüntünüzle veya sağlığınızla alakalı olabilir, bir türlü başlatamatığınız hayatınızla ilgili konu ve olaylar bu tutulma zamanındaki tohumlarla başlayacak.

Bir şeyin sonuna geldiniz. Bu sona geldiğinizde de bir şeyleri başlatarak ilerleyeceksiniz.

Hayatı kararlarınızla ilgili konu ve olaylar artıyor.

Başınız ağrıyor olabilir, endişeleriniz olabilir. Hiç endişelenmeyin hayatın tadını çıkartın.”