Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinin final bölümü izleyicileri çok üzdü!

Çarpışma dizisinin final bölümü izleyicileri çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarpışma dizisi 24. bölümüyle birlikte 30 Mayıs Perşembe akşamı izleyicilerine final yaparak veda etti. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin final yapması hayranlarını bir hayli üzdü.

Dizinin finalinde ölümler üst üste yaşandı. İzleyiciler en çok da Zeynep’in ölümüne üzüldü. Elçin Sangu’nun canlandırdığı Zeynep karakteri önceki bölümde Cansız tarafından bıçaklanmıştı. Hastaneye kaldırılan Zeynep, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadir, Cemre, Kerem, Veli bu ölümle adeta kahroldu. Aylin ise annesiz kalırken, Aylin’e Kadir sahip çıktı ve onu kızı yerine koydu.

Zeynep’in ölüm sahnesi:

Zeynep’in acısıyla yanıp tutuşan Kadir, Cansız’ın peşini bırakmadı. Mezarlıkta karşılaştığı Cansız’a birçok kez ateş ederek adeta kevgire çevirdi ve Cansız’da oracıkta can verdi.

Kadir’in Cansız’ı öldürdüğü sahne:

“Her şey senin Aylin’i kaçırman ile başladı. Neden bizim hayatımızı cehenneme çevirdin Veli. Deydi mi ulan, annem öldü annem. Zeynep öldü, çocukluk aşkım öldü. Kalbimi söküp aldılar benden” diye feryat eden Kadir, Aylin’i alabilmek için Veli’ye 2 el ateş ederek onu da vurdu.

Kadir’in Veli’yi vurduğu sahne!

VELİ, TÜM SUÇLARI ÜSTLENDİ

Veli, Kadir’in Cansız’ı öldürmesinden sonra yanına geldi ve silahı istedi. Veli, Kadir’in hapse girmemesi için tüm suçları üstüne aldı ve onun Aylin’e bakması gerektiğini söyledi. Dizinin hayranları ise Veli’nin bundan sonra Çukur dizisine geçiş yapmasını arzu ettiklerini belirtiyorlar.

Finalde ise sahildeki yemekte Kadir, Cemre ve Kerem buluştu. Kerem Cemre’ye evlilik teklif etti. O sahnede herkesin gözü Zeynep’i aradı.

İşte finaldeki o anlar:

Çarpışma dizisi izleyicileri finali nasıl yorumladı?

Dizinin sıkı takipçileri final yapmasına çok üzüldüklerini belirten mesajlarla sosyal medyayı kapladı.

Veli Cevher’in Çukur dizisinde devam etmesini isteyen çok sayıda izleyici mesajı bulunuyor. Veli’nin hikayesinin yarım kaldığını düşünenler de var. Bakalım Veli Cevher karakteri Çukur dizisiyle yoluna devam edecek mi?

Zeynep’in ölümüne ise izleyiciler memnun kalmadılar. Zeynep’in suçsuz olduğunu ve ölmemesi gerektiğini ifade eden çok sayıda yorum var.