Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in filmi Sen Yaşamaya Bak, eleştirilere konu oldu!

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in filmi Sen Yaşamaya Bak, eleştirilere konu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlarda olmayan Aslı Enver’in hayranlarını heyecanlandıran film Netflix’te yayınlanmaya başladı. İstanbullu Gelin dizisinin ardından Babil dizisiyle ekrana gelmişti Enver. Hayranları onu bir dizide görmek istiyor ancak oyuncu şu sıralar Sen Yaşamaya Bak isimli filmle gündemde. Ayrıca İpek Bilgin ve Cem Üzümcü ile oynadığı Sırça isimli tiyatro oyununda rol almakta.

Aslı Enver’in, son günlerin çok konuşulan bir başka oyuncusu Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde yer aldığı Sen Yaşamana Bak filmi, Netflix’te yayınlanmaya başladı. Bir süredir tanıtımları dönen film, merakla bekleniyordu. Şu sıralar Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’daki Ilgaz Savcı karakteri ile ekranda olan Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver uyumu da merak ediliyordu.

Ölmek üzere olan bekar bir annenin, oğlunu güvenebileceği bir erkeğe teslim etmeden önce onu tanıma aşaması ve yaşadıklarının anlatıldığı filme izleyenlerden eleştiriler gelmekte. İki başrol oyuncusunun uyumunu beğenen ancak hikayeyi yeterli bulmayan izleyiciler, eleştirilerini ardı ardına sıralamakta sosyal medyada!

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in filmi Sen Yaşamaya Bak, eleştirilere konu oldu! 8

Filmi beğenen izleyiciler, hikaye ve başrollerden, oyunculuklardan memnun. Eleştirenlerin ise yorumları değişkenlik gösteriyor. Hikayeyi zayıf bulanların yanı sıra Aslı Enver’in “Ben Ölmeden Önce” isimli şarkıyı iyi söyleyemediği eleştirileri de bir başka dikkat çeken durum.

İzleyiciler bu konuda da ikiye bölünmüş durumda! Oyuncunun şarkıyı güzel söylediğini düşünenlerin karşısında tam tersini savunanlar da çok. Uzun bir aranın ardından izleyici ile buluşan Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun filminin senaryosunu klişe bulanlar çoğunlukta.

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in filmi Sen Yaşamaya Bak, eleştirilere konu oldu! 9

Bunun yanında filmin hikayesinde mantık hataları olduğunu da vurguluyor kimi izleyiciler. Senaryoyu güçsüz, zayıf, yetersiz bulduklarını söyleyenlerle birlikte, duygu geçişi sağlamakta zorlandıklarını belirten yorumlar da dikkat çekmekte. Tabii bunun karşısında pek çok oyuncu, başrol oyuncularının uyumu, enerjisi konusunda hem fikir.

Aynı anda hem pek çok eleştiri hem de övgü aldığı görülüyor filmin. Yine de bu kadar çok eleştiri alması beklenmeyen yapım için sosyal medyadan gelen eleştirel yorumların çokluğu da dikkat çekici!