Ana sayfa Dizi Haberleri Çarşamba rekabetinde 3 dizi kazandı, 2 dizi kaybetti!

Çarşamba rekabetinde 3 dizi kazandı, 2 dizi kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Çarşamba akşamları diziler arasında ciddi bir rekabet var. Bu rekabette en güçlü konumda bulunan yapım atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisi…İlk başladığından bu yana dizi,iyi reyting oranları tutturdu ve bunu sürdürmeyi de başardı.

5 Şubat Çarşamba akşamı Total ve ABC1 gruplarında birincilik alan dizi, AB grubunda ise sadece Fox Ana Haber’e geçildi. Birincilikleri 12’li reytinglerle alan Kuruluş Osman, Çarşamba akşamının lider dizisi…

Artık Çarşamba akşamları için kazanan diziler listesinde tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir bulunuyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi tuttu, hikaye de ilgi görüyor. Totalde 6’lı reytingler, AB’de ise 7’li reytingler ile dizi günün en çok izlenen ikinci dizisi olmayı başardı.

Çarşamba rekabetinde 3 dizi kazandı, 2 dizi kaybetti! 9

Çarşamba akşamlarının bir diğer başarılı yapımı ise TRT1 ekranında devam eden Benim Adım Melek dizisi.. Her ne kadar izleyiciler artık Melek karakterinin hastalığının reyting için ağır şekilde kullanıldığı şikayetini yapsa da çarşamba günlerinin en çok izlenen 3. dizisi olmayı başarıyor.

KAYBEDEN 2 DİZİ VAR!

Çarşamba rekabetinde 3 dizi kazandı, 2 dizi kaybetti! 10

Çarşamba günlerinin kaybeden dizileri arasına bu hafta Afili Aşk eklendi. Dizide Kerem ve Ayşe’nin ayrılığı geçen hafta reyting getirmişti ama bu hafta feci bir düşüş var. Afili Aşk, ilk 10 program listesine giremedi. Reytingleri’de bir hayli düştü. Totalde 3.5, AB’de 2.5 gelen reyting oranları ile artık yapımın final yürüyüşü yapmaya başladığını söyleyebiliriz.

Kaybeden diğer dizi ise Show TV’nin yeni yapımı Zemheri… Tüm gruplarda 3, 5 reytinglere yaklaşan performansı ile dikkat çeken Zemheri, artık gün değiştirmez ise final için hazırlıklara başlanması şaşırtıcı olmaz.

İşte 5 Şubat Çarşamba gününün ilk 10 program listesi:

Çarşamba rekabetinde 3 dizi kazandı, 2 dizi kaybetti! 11