Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi ya gün değiştirecek ya da final yapacak!

Zemheri dizisi ya gün değiştirecek ya da final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV’nin büyük iddialarla yayına sürdüğü Zemheri dizisinin artık Çarşamba akşamları reyting rekabetinde güçlü bir konum elde edemeyeceği 4. bölüm itibariyle ortaya çıktı.

Alperen Duymaz,Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerini paylaştığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı Zemheri beklentilerin çok altında reytingler alıyor.

4. bölüm sadece AB grubunda ilk 10’a girebildi, o da 3.3 reyting ile… Totalde 3.4 reyting ile 15.sırada yer alan dizi ABC1 grubunda ise 3.18 reyting ile 11. durumda…

İlk 4 hafta içinde hiçbir bölümde yüksek bir performans sergileyemeyen Zemheri’nin bundan sonraki süreçte durumu düzeltecek hamleler yapabileceğini düşünmek, Çarşamba günkü dizilerin durumlarına bakıldığında pek de mümkün görünmüyor.

Zemheri dizisinin tek şansı hafta sonu ekrana gelmesi olabilir… Hafta içi dizinin bu oranlarla diğer dizilerden izleyici kapması pek de gerçekçi görünmüyor.

Show TV, bu düşük performans ile diziyi ya farklı bir günde denemek durumunda ya da birkaç bölüm sonra final kararı ile hayranlarını üzmek durumunda kalacak.