Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk dizi ekibi önce çok sevindi, sonra yine hüsran!

Çatı Katı Aşk dizi ekibi önce çok sevindi, sonra yine hüsran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çatı Katı Aşk hak ettiği ilgiyi bir türlü bulamıyor! Yaz ekranında izleyicilerle buluşan romantik komedi dizileri arasında hem hikayesi hem de oyuncu-karakter uyumu konusunda en iyi çalışma olarak nitelendirilen Çatı Katı Aşk, konu reytingler olunca beklentilerin altında kaldı.

İlk 3 bölümü yayınlanan dizinin reytinglerinin yeniden düşüş sergilemesi rahatsız eden bir konu haline geldi. Sosyal medyada da diziye yönelik ilginin Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı dizilerine nazaran daha az olması da dikkat çekiyor.

Dizinin ilk bölümünün reytingleri düşük gelmişti. İkinci bölümde bir toparlanma olmasına rağmen, üçüncü bölüm yeniden bir düşüş görüldü. 2. bölümde total ve ABC1 gruplarında 4’lü reytinglerin üzerine çıkan dizi, yeniden düşüş yaşayınca ekibin de morali biraz bozuldu. Çatı Katı Aşk’ın 3. bölümü totalde 3.25 reyting, AB’de 3.03 reyting ve ABC1’de de 3.29 reyting elde ederek, ilk bölüme benzer oranlar aldı.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin bu sonuçlarla devam etmesi halinde kış sezonunda ekranda yer bulması pek mümkün olmayacak gibi gözüküyor.

Çatı Katı Aşk dizisinde 30 Temmuz Perşembe akşamı 4. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Fragman youtube trendler listesine 11. sıradan giriş yaptı. Videodan yeni fragmanı izleyebilirsiniz.