Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinde hem eğlence hem dram iç içe!

Gençliğim Eyvah dizisinde hem eğlence hem dram iç içe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazartesi akşamları yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi, yaz ekranına farklı bir soluk getirdi. Ünlü isimlerin buluştuğu komedi dizisi, zaman zaman dram özellikleri ile de dikkat çekiyor. Özellikle de Elif Doğan’ın canlandırdığı Azra’nın göz yaşları izleyicileri de üzecek.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesini ekrana taşıyan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Beyti Engin gibi deneyimli oyuncular rol alıyor.

Genç isimler arasında ise; Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay gibi dikkat çeken oyuncular var. Komedi dizisi Gençliğim Eyvah’ta Elif Doğan’ın canlandırdığı Azra karakteri Ahmet ve Zola arasında kalmıştı.

Azra, dizinin 7. bölümünde bir hayli üzülecek. İzleyiciler ise bu durumu hak ettiğini düşünüyor. “Azra’yı çok seviyorum ama bu sefer hak etti” diye yorum bırakan izleyiciler, Ahmet ile Azra arasında neler olacağını merakla bekliyor. Ahmet’in bir başka kız ile görünmesi Azra’nın gözyaşları 7. bölümde diziye dram özellikleri de getiriyor…

İşte 27 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelecek olan Gençliğim Eyvah 7. bölümden 2. fragman: