Ana sayfa Sosyal Medya Çatı Katı Aşk dizi ekibinden nazar boncuğu takılacak poz!

Çatı Katı Aşk dizi ekibinden nazar boncuğu takılacak poz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk, yeni sezonda da yoluna devam ediyor. Kanal D’nin yeni sezon tanıtımında yer verilen diziden öyle kolay kolay vazgeçilmeyeceği de böylelikle ortaya çıktı.

Perşembe akşamlarını Yeni Hayat dizisine kaptıran Çatı Katı Aşk, artık Cumartesi günleri yayınlanıyor. İzleyicisini yeni günde de ekrana taşımayı başaran dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı, Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Bülent Seyran ve Pelin Öztekin, Beykoz’daki sette bir araya geldi.

Ünlü oyuncular hoş bir poz vererek Çatı Katı Aşk hatırası oluşturdu… Pelin Öztekin de bu fotoğrafı instagram hesabından yayınladı.

“Hepiniz çok güzel olmuşsunuz. Başarınızın devamını dilerim” gibi yorumlar yapan hayranlar, ekibe olan desteklerini de yorumlarıyla gösterdi. Çatı Katı Aşk dizisi reytinglerde Kanal D’nin istediği noktada olmasa bile, hatırı sayılır bir izleyici grubu tarafından ilgiyle izleniyor.

Oyuncuların sette sergiledikleri arkadaşlık ortamı da dizinin daha çok dikkat çekmesini sağlıyor.

İşte Pelin Öztekin’in nazar boncuğu emojili paylaşımı:

#ÇatıKatıAşk ❣️ 6’sı bir yerde ????????‍♀️ @aydeniznil @furkandic8 @ezgisenler @bilents @yigitkirazci ???? @catikatiask @kanald

Çatı Katı Aşk dizi ekibinden nazar boncuğu takılacak poz! 7