Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisi, izleyiciden hak etmediği bir tokat yedi!

Çatı Katı Aşk dizisi, izleyiciden hak etmediği bir tokat yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yaz ekranında yayınlanan 3 romantik komedi dizisi arasında hem konusu hem de oyuncu – karakter ilişkisiyle en başarılı yapım olarak gözüken Çatı Katı Aşk, daha ilk bölümden izleyicinin tokadını yedi. Furkan Andıç – Ezgi Şenler ve Yiğit Kirazcı – Nilay Deniz partnerliği de çok iyi bir kurgu olduğunu gösterdi.

Dizinin reytingleri çok düşük geldi ve toparlanma ihtimali de ikinci bölüm ile birlikte ortaya çıkacak. Çatı Katı Aşk; Yeşilçam esintileri seven, mahalle kültürü ile keyiflenen izleyiciler için bulunmaz nimet… Ancak ne hikmet ise Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı dizilerine gösterilen büyük ilgi, izleyiciler tarafından Çatı Katı Aşk’a gösterilmedi.

Halbuki bu 3 romantik komedi dizisi arasında en ayağı yere sağlam basan, en dikkat çeken hikayeye ve yan rollere sahip olan dizi de Çatı Katı Aşk… Her şeyden önce karakterlerin bir işi var ve hayatı olması gerektiği gibi, tüm hataları, sorunları ve imkanları ile yaşıyorlar…

Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizilerindeki zenginlik özentisi hali Çatı Katı Aşk’ta yok… Yani gerçeğe en yakın yapım ama izleyiciler ilk bölümden diziye bir sarı kart çıkardı.

Bay Yanlış dizisi 3. bölümü itibari ile reytinglerini düzeltti. Sen Çal Kapımı zaten çok iyi başladı… Ama Çatı Katı Aşk, daha ilk bölümden adeta izleyiciden hiç de hak etmediği bir tokat yedi. Kanal D’nin ve Mia Yapım’ın diziyi daha iyi anlatmaları için daha güçlü tanıtım faaliyetleri yapması şart.