Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer ile Görkem gerçeğini Nilay ile Pembe öğrendi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer ile Görkem gerçeğini Nilay ile Pembe öğrendi!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle zirvedeki yerini korudu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 65. bölümünde AB ve ABC1 gruplarında reytinglerde düşüş olmasına rağmen çift haneli oranlar elde edilebildi. Tüm kişiler kategorisinde ise geçen haftaya nazaran küçük bir yükseliş gözlemlendi. Dizi cuma akşamı reytinglerde tüm kategorilerde de birinci sırayı elde etti.

Sosyal medyada da dizinin çok konuşulduğunu belirtelim. Dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile 8 saat süresince X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı. Sezon finaline doğru geri sayıma başlayan dizide Nilay’ın, Ömer ve Görkem’in ilişkisini öğrenmesiyle yaşanacaklar Türkiye’nin gündemine oturdu.

NİLAY VE PEMBE, ÖMER İLE GÖRKEM’İ ÖĞRENDİ!

Yayınlanan bölümde neler oldu?

Dizinin yayınlanan 65.bölümünde, Görkem’in, Nilay’a attığı iftira Ünallar’ın evinde büyük bir kaos yaşanmasına neden oldu. Nilay’a, Pembe ve Mustafa dışında kimse inanmazken Fatih ve Mustafa arasında yaşanan anlaşmazlıklar gerilimi arttırdı. Hamile olan Alev’in tansiyonu düşünce Abdullah onu hastaneye yetiştirdi.

Bu sırada mutfakta elini kesen Pembe’yi de Nursema aynı hastaneye götürünce Pembe kapıda Abdullah’ın arabasını gördü. Tansiyonun yükseldiği sahnede bu durumu inkar eden Abdullah iş yemeğinde olduğunu söyledi. Bir klinikte Giray’ın yardımıyle staja başlayan Doğa’nın ilk hastası sürpriz yapan Giray oldu.

Giray’ın sürprizi Doğa’ya, Fatih’le tanıştığı ilk günleri hatırlattı. Doğa annesi Kıvılcım’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Ömer ve Kıvılcım, Doğa ile Giray’ın romantik doğum günü dansları bölüme damga vururken Nursema ve Rüzgar’ın yakınlaşmaya başlaması merak uyandırdı.

Fatih’e bebek sahibi olmak istediğini söyleyen Görkem’in habersiz satın aldığı araba çiftin arasının açılmasına neden oldu. Çağrı’nın telefonunda gördüğü fotoğrafla Nilay, Görkem’e karşı eline büyük bir koz geçirdi.

İntikam almak isteyen Nilay, bölümün final sahnesinde Ömer ve Görkem’in yakınlaştığı gece eğlencesindeki fotoğrafını Pembe’ye gösterdi. Önümüzdeki hafta yayınlanacak büyük sezon finali bölümüyle ekrana ara verecek olan Kızılcık Şerbeti’nde yaşanacaklar şimdiden büyük heyecanla bekleniyor.