Ana sayfa Dizi İzle Çatı Katı Aşk dizisinde fena basıldılar!

Çatı Katı Aşk dizisinde fena basıldılar!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 2. Bölümü ile 16 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin reytinglerini artırması ve iki kategoride günün birincisi olması çok önemli bir sıçrama olarak dikkat çekti.

Dizinin hayranları da 2. bölümden bir hayli keyif aldıklarını sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla gösterdi. Dizide dikkat çeken sahneler de vardı. 2.bölümde Ateş ve Yasemin Yılmaz ailesine yakalanıyor! O anları videodan izleyebilirsiniz.

Yılmaz ailesinin topluca gideceği düğünü fırsat bilen Ateş bir plan yapar. Boş olan eve halasını çağırır ve Yasemin’in ailesi olarak da tamirhaneden ustası ve eşini tanıştırır. Planın gayet iyi gittiğini düşünürken hiç olmadık bir şey olur ve başta Demir olmak üzere eve gelenler olur. Yalanlarının ortasında yakalanan ikili şoke olur.

Başrollerini Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in paylaştığı, sıcacık hikayesiyle izleyicinin gönlüne şimdiden taht kuran Çatı Katı Aşk yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00’da Kanal D’de!