Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk dizisinin çok eleştirilen hikayesini biliyor musunuz?

Çatı Katı Aşk dizisinin çok eleştirilen hikayesini biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 9 Temmuz Perşembe günü Çatı Katı Aşk dizisinin ilk bölümü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.Dizinin ilk fragmanları yayınlanmaya başladığından bu yana sosyal medyada ‘klişe ve bilindik hikaye’ gibi yorumlarla eleştiriler yapılıyor. Bu eleştiriler öyle bir boyuta geldi ki, sosyal medyada destekten daha çok klişe eleştirileri bulunuyor. Elbette ki sosyal medyanın dizi reytinglerine etkisi çok ama çok düşük. Sadece algı oluşturmada bir etken ama, bu da televizyon izleyicisi açısından o kadar da belirleyici bir konu değil.

Mia Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın yer alıyor. 4’ü de iddialı isimler. Ayrıca fragmanlarda da görüldü ki oyuncuların uyumları ve enerjilerinde de bir sorun yok.

Çatı Katı Aşk dizisinin çok eleştirilen hikayesini biliyor musunuz? 8

Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu dizinin çok eleştirilen hikayesi nasıl?

İşte Çatı Katı Aşk’ın sosyal medyada klişe diye tabir edilen hikayesi: Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir.

Çatı Katı Aşk dizisinin çok eleştirilen hikayesini biliyor musunuz? 9

Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?