Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat ve Hekimoğlu dizileri için maksimum önlemler geliyor!

Yeni Hayat ve Hekimoğlu dizileri için maksimum önlemler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ertelediği Yeni Hayat dizisi ile Hekimoğlu’nun yapımcılığını Karga Seven Pictures üstleniyor. Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan dizilerin yapımcısı konumunda. Her iki dizi için de hazırlıklar devam ediyor. Ümmü Burhan katıldığı canlı sohbet programında dizilerin durumları hakkında bilgiler verdi. Haziran ayında şirkette dizilerle ilgili çalışmaların başlayacağını belirten Ümmü Burhan, ayrıca senaryo çalışmalarının karantina döneminde ara verilmeden sürdürüldüğünü anlattı.

Ümmü Burhan, “Yeni Hayat ve Hekimoğlu, sezona devam edecek işler. Bizim öngörümüz şu, Haziran ayında şirket içerisinde çalışmaları oturtmak. Senaryo çalışmalarına biz hiç ara vermedik. Senaryo çalışmaları ve toplantılarımız, hazırlıklarımız hep devam etti. En azından Haziran’ı da gözlemleyip Temmuz’da belki her şey yolunda gider ise setleri başlatmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Ümmü Burhan, her iki dizi için de sezon başlamadan önce stok yapmak istediklerini, pandemi sürecinin belirsizliğini göz önüne alarak stoklu gitmenin daha iyi olacağını düşündüklerini anlattı. “1 ay sonrası için bile ne olacağı belli değil. Bu 1 aylık süreci gözlemlemek gerekiyor” diye konuşan Ümmü Burhan, bazı prodüksiyonların setleri başlattıklarını anlattı.

Hiç kimsenin bu süreci nasıl yöneteceğini bilmediğini anlatan Ümmü Burhan, sürecin içinde yapımcıların ne yapacağını öğrendiğini belirtti.

Yurt dışı ile de bağlantılı olarak kontrollü gittiklerini anlatan Ümmü Burhan, Almanya ve Amerika’da ne tür prodüksiyon ile ve önlemlerle çıkıldığını öğrenmeye çalıştıklarını söyledi. Sağlık Bakanlığı’nın ve meslek gruplarının önlemlerle ilgili uyarılarını incelediklerini anlatan Ümmü Burhan, “Maksimum dikkate alarak, bir planlama yapacağız. Ama şu anda setlerde bir sıkıntı kulağıma gelmiş değil” dedi.