Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk, Nilay Deniz’e çok iyi geldi!

Çatı Katı Aşk, Nilay Deniz’e çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilay Deniz, Ateşböceği isimli dizide 2017 yılında yer aldı. Ardından da kısa bir süre Kalk Gidelim macerası yaşadı…

Ünlü oyuncunun hayranları yeni bir dizi bekliyordu ve o da gerçekleşti. Çatı Katı Aşk’ta Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı ve Ezgi Şenler ile başrolü paylaşan oyuncu, Yasemin Çetin karakteri ile yeniden hayranlarıyla buluştu.

Çatı Katı Aşk dizisinin ilk bölümü Kanal D ekranında 9 Temmuz Perşembe akşamı yayınllandı. Dizi büyük ilgi gördü. Nilay Deniz de performansı ile beğeni topladı.

BeStyle dergisinin temmuz sayısına konuşan ünlü oyuncu, dizinin senaryosunu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını açıkladı. Oyuncu, sette ekip arkadaşlarıyla da çok iyi anlaştıklarını belirtti.

Nilay Deniz’in uzun süre ekrandan ayrı kaldığı dönemde böyle bir yapıma ihtiyacı vardı. Çatı Katı Aşk, en çok da Nilay Deniz’e yaramışa benziyor.

Çatı Katı Aşk, Nilay Deniz'e çok iyi geldi! 7

Nilay Deniz – Yasemin Çetin

İstanbul’daki bir devlet üniversitesinde gastronomi eğitimi alıyor. Babası Üzeyir Bey’in bir tanecik “elma şekeri”dir Yasemin. Kararlı, sert, tuttuğunu koparan, haksızlığa gelemeyen bir kızdır. Balıkesirlidir. Laf aramızda, yaşıtı erkeklerin akıllarını başlarında alacak kadar da güzeldir. Ama hiçbir zaman dış görünüşüne önem vermemiş, güzelliğine vurgu yapmamış, hayatını bunun üzerinden kurmamıştır. Emekli öğretmen bir babanın, ev hanımı bir annenin çocuğudur. Babası, kızının öğretmenlik, doktorluk hatta mühendislik gibi branşlar varken gastronomi okumasına hele hele bunun için İstanbul’a gitmesine karşı çıkmış, ama annesinin desteği sayesinde ikna edilmiştir.