Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi yapılan en ağır eleştiri!

Sen Çal Kapımı dizisi yapılan en ağır eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamı Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları, büyük bir merakla dizinin başına geçti. Eğlenceli bir yapım olmasının yanı sıra başrol oyuncularının da uyumu öne çıktı.

Fox TV’nin Bay Yanlış’tan sonra yaz ayları için düşündüğü ikinci dizisi olan Sen Çal Kapımı, ciddi bir eleştiri de aldı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, diziyi adeta topa tuttu.

“Siz orada, burada mantık aramayın sadece izleyin olayları” diyerek eleştirisine başlayan Sina Koloğlu, dizinin senaryosunun ne olduğunu sorguladığını belirtti.

Sina Koloğlu, dizinin Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarının izlemesi için yapıldığını, ortada elle tutulur bir senaryo olmadığını belirten mesajı ile dikkat çekti.

İşte Sina Koloğlu’nun eleştirisi:

“Ev ahalisi, “Senaryoya soru sormaktan bıktık” dedi. “Bu olur mu, o olur mu?” diye diye süregiden bir izleme sonunda “Yarım bırakılan bir iş” oldu. “Hande ile Kerem hayranları izler” diyerek ‘yazlık bir iş yapalım’ diye düşünmüşler. Yine de elle tutar bir hali, orta karar bir dizi bütünlüğü (oyunculuk, senaryo vs.) olur işin. Pek göremedik doğrusu. Yan roller de sorunluydu. İlk izlenimler böyle…”