Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk reytingleriyle üzdü, birincilikleriyle sevindirdi!

Çatı Katı Aşk reytingleriyle üzdü, birincilikleriyle sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı Aşk 30 Temmuz Perşembe akşamı 4. bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Dizi üç kategoride de gün birincisi oldu… Bu gelişme dizi hayranlarını son derece mutlu edecek. Hem senaryosu hem de karakter-oyuncu bütünlüğü ile en başarılı romantik komedi dizisi olarak bu sezon farklı bir konumda bulunan Çatı Katı Aşk, elde ettiği düşük reytinglerle üzmeye ise devam etti.

Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz’in üstlendiği dizisi “Çatı Katı Aşk”, 4’üncü bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in paylaştığı, sıcacık hikayesiyle izleyicinin gözdesi olan dizi, reyting listesinde üç kategoride de zirveye oturdu.

Ancak bu birincilikler reyting sonuçları dikkate alındığında dizinin halen hak ettiğinin çok altında izlenme oranları elde ettiğini gösteriyor. Yani birincilikler güzel bir detay ama reytingleri hala düşük.

Dizinin 4. bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 3.60 reyting ve 14.97 izlenme payı; AB’de 3.51 reyting ve yüzde 15.84 izlenme payı; ABC1’de ise 3.38 reyting ve yüzde 14.34 izlenme payı ile Perşembenin en çok izlenen yapımı oldu.

Çatı Katı Aşk yeni bölümleri ile her Perşembe Kanal D’de yayınlanmaya devam edecek. Bakalım ilerleyen bölümlerde reytinglerde yukarıya doğru bir çıkış yaşanacak mı?

İşte 30 Temmuz Perşembe gününün birinci olan ilk 10 programı:

Çatı Katı Aşk reytingleriyle üzdü, birincilikleriyle sevindirdi! 7