Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk’ın taktiği güzel ama izleyici bunlara hiç alışık değil!

Çatı Katı Aşk’ın taktiği güzel ama izleyici bunlara hiç alışık değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Çatı Katı Aşk dizisinin 7. bölümü 20 Ağustos Perşembe akşamı saa 20.00’de ekrana gelecek. Televizyon izleyicisi dram ve aksiyon dizilerine yönelik birçok yapımdan sonra Çatı Katı Aşk gibi bir aile dizisine çok hasretti.

Geçen sezon Bir Aile Hikayesi dizisi bu noktada önemli bir çıkış yaptı ama uzun süreli olmadı. Şimdi ise benzer bir durumu Çatı Katı Aşk dizisinde görüyoruz. Yeşilçam’ın insanları birbirine yaklaştırıcı ruhunu simgeleyen bir yapım. Yeşilçam’ın mahalle kültürü diziye de yansıdı. Onca dram dizisinden sonra televizyon izleyicileri ekranda sevgi dolu anlara tanık olacak.

Yeni bölümden yayınlanan yeni görüntülerde şarkılarıyla, sevgi bağları ile Çatı Katı Aşk tam bir nostajli yaşatacak. Çatı Katı semalarında dayanışma rüzgarı esiyor!

Herkes Celal usta için bir araya geliyor, gönüller ısınıyor! O anlarda da izleyicileri hem eğlenceli hem de duygu dolu sahneler bekliyor.

İşte Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrolünde yer aldığı Çatı Katı Aşk 7.bölüm 2. fragmanı: