Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkı durun! Alina Boz’un yeni dizisi belli oldu, olay bir dizi çifti geliyor!

Sıkı durun! Alina Boz’un yeni dizisi belli oldu, olay bir dizi çifti geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Alina Boz, 2020-2021 sezonunda ne yapacak? İşte bu sorun takipçilerinin aklını kurcalıyor. Şimdiye kadar sadece Aşk 102 dizisinin çekimlerine katıldığı biliniyor.

Peki ya yeni bir dizi projesi var mı, yok mu? Kulislerde konuşulanlara göre Alina Boz’a çok ciddi bir teklif var! Tims&B tarafından hazırlanmakta olan Maraşlı dizisi için Alina Boz’un ismi konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinin kadın başrolü için akıllardaki isim Alina Boz. Yani yeni sezonda Burak Deniz – Alina Boz dizi çiftini görürseniz şaşırmayın.

Netflix’in Aşk 102 isimli dizisinin çekimlerinin bitmesinden sonra da Alina Boz’un Maraşlı dizisinde rol alacağının açıklanacağı belirtiliyor.

Sıkı durun! Alina Boz'un yeni dizisi belli oldu, olay bir dizi çifti geliyor! 7

Burak Deniz, geçtiğimiz sezon Hazal Kaya ile Bizim Hikaye dizisinde partnerdi. Bu sezon ise Yarım Kalan Aşklar dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile partner oldu.

Alina Boz ise  geçen sezon Alp Navruz ile dizi çifti olmuş ve adından çok konuşturmuştu.

2014 yılında Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile gönülleri kazanan Alina Boz, Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakteri ile de büyük bir çıkış yaptı. Aşk 101 dizisindeki Eda ise oyuncu adına başarılı bir iş oldu.