Ana sayfa Sosyal Medya Cem Kurtoğlu, Al Sancak dizisiyle gurur duyuyor!

Cem Kurtoğlu, Al Sancak dizisiyle gurur duyuyor!

tarafından ker_def

Al Sancak’ın Sacit’i, usta oyuncu Cem Kurtoğlu karakteri hakkında açıklamalar yaptı. TRT1 ekranında Perşembe akşamları yayınlanan dizide güçlü bir karakteri canlandıran oyuncu, proje ile gurur duyuyor.

Cem Kurtoğlu, karakteri konusunda şunları söyledi: “Tümgeneral Sacit Korkmaz; sert mizacının arkasında baba şefkati olan ve varlığını her zaman timinin yanında hissettiren bir komutan. Timini her daim destekleyen, savunan, güç veren bir komutan. Evlatlarını bir operasyona gönderirken içi kıyılıyor, bunun ağırlığı altında eziliyor ama belli etmiyor. Soğuğun en alasını, sıcağın en fenasını, barut kokusunu, çatışmayı, sıkışmışlığı, acıyı, eziyeti çok iyi biliyor. O; timi ayakta tutan, diri olmalarını sağlayan, bu konuma atanmış en liyakatli kişi. Her personeli, onun emir komutasında çalışmaktan onur duyar.”

“Askerlerin yaşamlarını ve davranışlarını biliyorum”

Al Sancak dizisinde Özel Kuvvetler Komutanı Sacit Korkmaz’ı canlandıran Cem Kurtoğlu, karakterine hazırlık sürecini “Çok sayıda rütbeli asker tanıdığım ve dostum olduğu için asker yaşam ve davranışlarını biliyorum. Görüşlerimi, karakter analiziyle birleştirerek çalışma sürecim devam ediyor.” sözleriyle anlattı.

“Al Sancak projesi bir ilki gerçekleştirdi”

Öncelikle dizimiz Türk televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Al Sancak; hem ülkemiz insanına hem de tüm dünyaya TSK’nin bugünkü gücünü, hikayesel bir dille anlatıyor. Böyle bir projenin hem ülkemizin hem de dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde son derece gerekli ve önemli olduğu inancındayım. Ülkem adına böyle bir projede önemli bir karaktere can vermeye çalıştığım için hem çok mutluyum hem de çok gururluyum.