Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi ile verilen alt mesaj artık daha da belirginleşti!

Adım Farah dizisi ile verilen alt mesaj artık daha da belirginleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi sadece ülkemizde değil, Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranlarının bulunduğu bütün ilkelerde geniş izleyici kitlelerini kendisine çekiyor. Fox TV’nin 2023 yılındaki en önemli projesi olarak gözüken dizi, reytingleri iyi olsa da beklentilerin daha yüksek oranlar olduğunu hatırlatmak lazım.

Dizinin hikayesinde 5. bölümden itibaren yaşanacak olan büyük kırılmanın ardından Adım Farah’ın çok daha yüksek reytingler alma potansiyeli bulunduğunu söyleyelim. Çünkü dizinin hikayesinde Farah ile Tahir arasında duygusal yakınlaşma başlıyor ve milyonlarca kişi de hikayenin bu yönünün nasıl ilerleyeceğini çok merak ediyor.

Adım Farah dizisinin yeni bölümü ile birlikte mülteci konusu ve insanların yaşadığı zorlukların da alt mesaj olarak izleyicilere sunulması gibi bir durumla karşı karşıya kalacaksınız.

Son yıllarda Türkiye’ye kaçak olarak gelen milyonlarca insanın varlığı biliniyor ama tam sayı ortada yok. Suriye, Afganistan ve Pakistan gibi ülkelerin yanı sıra Afrika’daki ülkelerden de gelenler var. Türkiye’de kaçak olan bulunan bu insanların da her an sınır dışı edilmek gibi bir korkusu var. İşte bu korkunun izlerini Adım Farah dizisinin 5. yeni bölümünde bulacaksınız.

Adım Farah dizisi ile verilen alt mesaj artık daha da belirginleşti! 7

Dizi hayranları Farah karakteri üzerinden mülteci bir kadının oğlunu yaşatmak için ortaya koyduğu amansız mücadeleyi daha derinden hissedecek. Gerçek hayatta benzer durumda olan ve çocukları için her şeyi yapmaya hazır o kadar çok mülteci var kı, işte Adım Farah dizisi toplumun önüne bu gerçeği de koyarak ilerliyor.

Adım Farah dizisinin 5. yeni bölümünde sadece Tahir ile Farah arasındaki duygusal yakınlaşmayı ve bir aile olmaya doğru atılan ilk adımlara görmeyeceksiniz, aynı zamanda mülteci olmanın, bir ülkede kaçak olarak kalmanın ne kadar zor bir durum olduğuna da tanıklık edeceksiniz.