Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, magazincileri ortalarına alıp kısa paslaşma yapıyor!

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, magazincileri ortalarına alıp kısa paslaşma yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’dan kısa paslaşmalar! İki ünlü isimin arasında bir aşk var mı, magazin basınına göre böyle iddialar var. Ancak Cem Yılmaz, bunları yalanlamıştı.

Ne Serenay Sarıkaya ne de Cem Yılmaz cephesinden böyle bir aşk yaşandığına dair bir bilgi yok.Ancak iki ünlü ismin de magazin basınını adeta ti’ye alır gibi yaptıkları kısa paslaşmalar dikkat çekiyor.

Cem Yılmaz, konuyu ısıtıp ısıtıp paylaşan magazincilere malzemeyi İbrahim Selim’in youtube kanalında yayınlanan programında verdi.

Selim’in ‘Hiç kimseyi stalk’luyor musun?’ şeklindeki sorusunu yanıtlayan ünlü komedyen şöyle söyledi: “Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor.”

Tabii ki Cem Yılmaz bu sözlerinin magazinde yine gündem olacağını biliyordu. Ardından Serenay Sarıkaya’dan Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki ödül töreninde benzer bir açıklama geldi.

Sarıkaya, “İzledim çok keyifli programdı. Onun haricinde bir şey söylemek istemiyorum. Ben sevdiğim insanları takip ediyorum zaten. Stalk huyum yoktur” diye konuştu.

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, magazincileri ortalarına alıp kısa paslaşma yapıyor! 7

Yani iki ünlü isim de aralarında bir aşk olduğu yönündeki magazin haberlerini yalanlamakla uğraşmadan, aslında durum ile ti’ye geçen bir havadalar.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın bu kısa paslaşmaları da hem magazin alemine hem de sosyal medya alemine konuşulacak bir konu vermiş oluyor.

İki ünlü isim ise bu olayın etrafında yapabilecekleri en akıllı adımı atarak durumu ti’ye alıyor…

Yani magazincilere ne Cem Yılmaz’dan ne de Serenay Sarıkaya’dan aşk konusunda bir emek yok ama gündemde konuşulması için kısa paslaşmalar var.