Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 13 Ocak Pazartesi 88. bölümde Swara ölecek mi?

Bıçak Sırtı 13 Ocak Pazartesi 88. bölümde Swara ölecek mi?

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı dizisi Kanal 7 ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 88. bölümü 13 Ocak Pazartesi günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Rajad Swara’yı kaçırır ve nehre atar. Swara’yı kaybettiğine inanamayan Sanskar yıkılır. Swara yaşıyor mu?

Tüm oyunları ortaya çıkan Rajad herkesi öldürmekle tehdit eder. Maheshvari ailesi çaresiz bir şekilde onun her istediğini yapmak zorunda kalır. Rajad evden kaçarken yanında Swara’yı da götürür. Şok olan Sanskar onların peşine düşer fakat Rajad Swara’yı nehre atar.

Swara’nın izini kaybeden Sanskar yıkılır. Ragini kardeşini kaybetmenin acısına dayanamaz ve gözyaşlarına boğulur. Polis nehirde Swara’ya dair hiç hiçbir iz bulamadığını söyleyince Sanskar çılgına döner. Swara nerede?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015