Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin bir sırrını Çağlar Çorumlu açık etti!

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin bir sırrını Çağlar Çorumlu açık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri isimli dijital dizi 8 bölüm olarak çekildi… Netflix’te dizinin Mayıs ayında yayınlanacağının bilgisini ise başrolde yer alan isimlerden Nilperi Şahinkaya verdi…

Cem Yılmaz’ın hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı projede; Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular da yer aldı… Çağlar Çorumlu, Eylül ayında tamamlanan dizinin çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyledi.

Gain platformunda Dayı Şov programına konuk olan Çağlar Çorumlu, dizide bugüne kadar pek bilgi sızmamasına rağmen önemli bir bilgiyi izleyicilerle paylaştı. Oyuncuyu dizinin her bölümünde farklı bir şekilde göreceksiniz ve tanımakta zorlanacaksınız.

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin bir sırrını Çağlar Çorumlu açık etti! 8

Cem Yılmaz’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı Erşan Kuneri dizinin çekimlerinden çok keyif aldığını anlatan Çağlar Çorumlu, 8 bölümün her birinde farklı bir rol oynadığını aktardı. Oyuncunun birbirinden farklı bu 8 karakteri de merak konusu oldu. Dizinin en sürpriz isminin Çağlar Çorumlu olacağı da böylelikle ortaya çıktı.

Zeki Müren taklidiyle de gündeme gelen Çağlar Çorumlu, reklam filminden önce Güldür Güldür Show’da da ünlü sanatçıyı canlandırdığını hatırlattı.

Bir dönem olay yaratan Zeki Müren taklidiyle ilgili konuşan Çağlar Çorumlu, “Zeki Müren’i ilk Güldür Güldür’de yaptık. Türk filmi klişesi yapmıştık. Orada da Zeki Müren metinleri yazmıştı arkadaşlar. Ben yapınca hoş bulundu. Ben de çok keyif aldım” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin bir sırrını Çağlar Çorumlu açık etti! 9

Gain’de Ayak İşleri isimli dizinin ikinci sezonu yayınlandı. Güven Murat Akpınar ile partner olan Çağlar Çorumlu, ikinci sezon için şöyle konuştu: “Biraz daha sertti. Hem aksiyon anlamında hem hava da çok sertti.”

Güven Murat Akpınar ilk başrolü olan dizinin hemen aklına yattığını söyledi ve “Caner Özyurtlu hayal ettiğim gibi çekti hepsini. Ben en başından beri güveniyorum ona. Biz lisansta da sınıf arkadaşıydık” diye konuştu.