Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz’ın kariyerinde bir ilk! Ünlü komedyen ilk dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak!

Cem Yılmaz’ın kariyerinde bir ilk! Ünlü komedyen ilk dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak!

tarafından sule sule

Türkiye’nin en ünlü komedyenlerinden Cem Yılmaz kariyerinde bir ilke hazırlanıyor. Bugüne kadar sadece film ve stand up gösterileriyle hayranlarının karşısına çıkan Cem Yılmaz, ilk dizisi Erşan Kuneri’yle sınavını verecek. Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’nin yayın tarihini bizzat kendisi paylaştı.

Cem Yılmaz, hiç kuşkusuz Türkiye’nin en komik oyuncularından birisi. Yaptığı her gösteri ve sinema filmi izlenme rekorları kırıyor, ne yapsa olay oluyor. Cem Yılmaz bugünlerde çok heyecanlı günler yaşıyor çünkü ilk kez çektiği bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz’ın ilk dizisi Erşan Kuneri, 13 Mayıs’da Netflix’te yayınlanacak.

Erşan Kuneri isimli dizinin tarihi nihayet belli oldu ve ilk duyurusu Cem Yılmaz tarafından yapıldı. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Geliyorum :) Hayır o anlamda değil 13 Mayıs ‘ta geliyorum.” diye yazdı. Cem Yılmaz bu gönderisinden sonra arka arkaya yeni dizisiyle ilgili paylaşımlar yapmaya devam etti.

Cem Yılmaz’ın bu duyurusu haliyle sosyal medyada büyük olay yarattı. Hayranları Cem Yılmaz’ın esprili bir dille yaptığı bu duyuruya yine esprili cevaplar verirken heyecanlarını da saklamadı. Şimdi tüm Cem Yılmaz hayranları, Erşan Kuneri’nin ekrana geleceği 13 Mayıs Cuma gününe kitlenmiş durumda.Cem Yılmaz’ın kariyerinde bir ilk! Ünlü komedyen ilk dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak! 7

Sekiz bölümden oluşan dizinin hem yönetmeni hem de senaristi Cem Yılmaz. Dizinin başrolünde de yine kendisi var. Erşan Kuneri’de ayrıca Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular rol alıyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz yaz gerçekleştirilmişti.

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. ile Arif V 216 filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak. Çekimleri büyük bir gizlilikle gerçekleştirilen dizinin oyuncusu, aynı zamanda Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı Zafer Algöz yaptığı bir açıklamada Erşan Kuneri’yle ilgili olarak, “Türkiye’de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş oldu” demişti.