Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas’dan Kerem Bürsin’e İspanya’da sıcak karşılama!..

Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas’dan Kerem Bürsin’e İspanya’da sıcak karşılama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Birkaç hafta önce gittiği İspanya’da büyük olay yaratan ve hayranları tarafından çılgınlar gibi karşılanan Kerem Bürsin bir kez daha İspanyaya gitti.

Ancak yakışıklı oyuncu ülkeye bu defa dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’ın davetlisi olarak gitti. İspanya’nın Malaga şehrine giden oyuncu instagram hesabından Antonio Banderas ile fotoğrafını yayınladı.

Banderas tarafından çok sıcak karşılanan ünlü oyuncu paylaşımına; “Misafirperverliğin için çok teşekkür ederim. Muhteşem bir deneyimdi tekrar görüşmek üzere” yazdı.

Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas'dan Kerem Bürsin'e İspanya'da sıcak karşılama!.. 9

Malaga aynı zamanda Antonio Banderas’ın memleketi. Dünyaca ünlü oyuncu da Kerem Bürsin ile fotoğrafını kendi instagram hesabından paylaşarak altına; “Memleketimin eski geleneklerini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Her zaman çok hoş geldin Keremcim” yazdı.

Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas'dan Kerem Bürsin'e İspanya'da sıcak karşılama!.. 10

Kerem Bürsin, bizzat Antonio Banderas’ın evinin balkonundan Paskalya Haftası etkinliklerini seyretti. Kutsal Hafta olarak anılan bu etkinliklerde geçiş törenleri ve partiler düzenleniyor. Kerem Bürsin de Banderas’ın davetlisi olarak bu etkinliklere katıldı.

Her yıl özel bir parti verip konuklarıyla balkon sefası yapan Banderas’ın bu yılki konukları arasında Kerem Bürsin de yer aldı. Bürsin, Antonio Banderas ve eşi Nicole Banderas’la beraber poz verdi.

Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas'dan Kerem Bürsin'e İspanya'da sıcak karşılama!.. 11

Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde yayınlanmaya başladıktan sonra bu ülkelerdeki kadınların kalbini çalan Kerem Bürsin birkaç hafta önce Malaga Fim Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya gitmişti. Kerem Bürsin burada özellikle kadın hayranları tarafından El Turco çığlıklarıyla karşılanmıştı.

Malaga’da, hayranı olduğu dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’la tanışmak için onun tiyatro yaptığı sahneye giden Bürsin, ünlü oyuncuyla çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.