Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin uyumu nasıl? İşte izleyicinin cevabı!..

İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin uyumu nasıl? İşte izleyicinin cevabı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanacak olan başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ü buluşturan dizinin adı önce Bir Yaz Dizisi olarak açıklanmıştı.

Hazırlıkları devam eden dizinin adı Seversin olarak değişti ve ilk tanıtım yayınlandı. Seversin dizisi özellikle başrol oyuncularının uyumlu görüntüsü ile sosyal medyada olumlu yorumlar aldı.

İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisini çok başarılı bir dizi çifti olarak gören hayranları tanıtımın altına pek çok güzel yorumlarda bulundular.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burak Yörük (@burakyoruks)’in paylaştığı bir gönderi

İki ünlü oyuncu da tanıtımı sosyal medya hesaplarında yayınlayarak heyecanlarını hayranlarıyla paylaştılar. Dizinin tanıtımına, ‘Çok iyi’, ‘Harikasınız’ şeklinde binlerce yorum yapıldı.

Seversin dizisinin yönetmenliğini  Serdar Gözelekli yapıyor. Haziran ayında yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Halil İbrahim Kurum, Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi, Ceren Taşçı ve Hazal Benli dizide rol alacak oyunculardan bazıları.

Öte yandan İlayda Alişan, Seversin dizisi ile birlikte kariyerinde ilk kez bir romantik komedide rol alacak. Oyuncuyu bugüne kadar dram projelerinde gören hayranları Alişan’ın yeni rolünü merakla bekliyor.