Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisinin erken vedasından sonra Yağmur Tanrısevsin bir şanssızlık daha yaşadı!

Kalp Yarası dizisinin erken vedasından sonra Yağmur Tanrısevsin bir şanssızlık daha yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi atv ekranında geçtiğimiz yaz aylarında başladı ve kış döneminde de yoluna devam etme fırsatı buldu. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi çok iyi bir partnerlik süreci geçirdi. Kalp Yarası dizisi milyonları etkileyen bir yapım olarak öne çıktı ama son dönemde düşen reytingleri de dizinin sonunu getirdi.

Antakya’da yapılan çekimlerden sonra İstanbul’a dönen Yağmur Tanrısevsin, dizinin planlandığı gibi final yaptığını söylese de birçok hayrana göre erken bitmesi büyük talihsizlik oldu… Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin hayranları hala sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Kalp Yarası dizisini yaşatmaya devam ediyor.

Yağmur Tanrısevsin ise birçok teklif aldı. Bu teklifler arasında oyuncunun Fox TV için hazırlıkları yapılan Harikalar Diyarında isimli dizi ile anlaştığı haberleri ortaya atıldı. Oyuncunun hayranları da yeni diziyi büyük bir heyecan ile beklemeye başladı.

Ancak,Harikalar Diyarı projesinde yaşanan üst üste şanssızlıklar nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Uzun süredir gündemde olan dizinin oyuncu kadrosu bir türlü oluşturulamıyor. Yağmur Tanrısevsin’in başrol kadın oyuncusu olarak teklife sıcak bakmasına rağmen, dizide ciddi bir ilerleme gözükmedi…

Kalp Yarası dizisinin erken vedasından sonra Yağmur Tanrısevsin bir şanssızlık daha yaşadı! 7

Tims&B’nin Harikalar Diyarı isimli dizi projesinin akıbetini de hayranlar merakla bekliyor. Yağmur Tanrısevsin’in Kalp Yarası dizisiyle çok başarılı bir çıkış yaptıktan sonra bunu sürdürmesi ise yakın zamanda yeni bir rolle ekrana dönmesi olumlu olacaktır. Hayranları da bunun heyecanını yaşıyor. Ancak Harikalar Diyarı dizisinin oyuncu kadrosunun oluşturulmasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle projenin geciktiği ortaya çıktı.

Fox TV’nin hızlıca yayına almak istediği diziden olumsuz haberler gelince de kanal yönetimi farklı bir yapıma yöneldi. Avşar Film’in hazırladığı Masum ve Güzel isimli dizinin adı Gülümse Kaderine şeklinde değiştirildi ve yakında Fox TV’de yayına girecek.

Yağmur Tanrısevsin’in başrolünde yer alması beklenen Harikalar Diyarı’nın akıbeti ise henüz netleşmedi.