Ana sayfa Dizi İzle Cemal ve Yaman yüzleşiyor – Aşk ve Mavi 77. Bölüm

Cemal ve Yaman yüzleşiyor – Aşk ve Mavi 77. Bölüm

tarafından ker_def

Aşk ve Mavi dizisinin yayından kaldırılacağı hafta içinde ortaya çıkmıştı. Keremcem’in gelişi ile reytinglerde yukarı yönlü hareketlenme olan dizi, atv’nin beklentilerinin altına geldiği için yayından kaldırılma kararı alınmıştı. Dizinin 77. bölümü 9 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin 77. bölümünden önemli sahneler de youtube resmi hesabında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

77. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle: Cemal ve İsmet, annelerini öldüren Elmas’a öfke doludurlar. Onu adalete teslim etmek istemezler. Eve dönen Elmas’ı yakalayıp ormanlık bir alana götürürler. Cemal, Elmas’ın cezasını kendi elleriyle vermek istemektedir.
Mavi, yanında çalışan kızlardan birinin eşinden şiddet gördüğünü öğrenince kızı bu beladan kurtarmak ister ancak kızın kocası Mavi’nin başına bela olur. Yaman, Mavi’ye yardım etmeye karar verir. Yüksel, bu duruma çok bozulur.
Cemal’i takip eden Galip önemli bir bilginin sahibidir. Ona yolladığı bir zarf Cemal’in dünyasını başına yıkar. Cemal, için kabus dolu günler başlar.