Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz yorumlarından bir türlü kurtulamıyor!..

Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz yorumlarından bir türlü kurtulamıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldıkları Baht oyuncu dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinden ayrılık haberi geleli çok oldu…

Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan çift bu konuda hiç konuşmamayı tercih etmişti. Bu gelişme, ikiliyi birbirine çok yakıştıran hayranlarını ise bir hayli üzmüştü.

Eski aşıklar Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın TV8’de ekrana gelen O Ses Türkiye programının yılbaşı gecesi için hazırlanan yayınında sahneye çıkacak olması ikilinin hayranlarını da heyecanlandırdı.

Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz yorumlarından bir türlü kurtulamıyor!.. 8

Programın yılbaşı akşamı yayınlanacak yeni bölümü büyük merak uyandırdı. Cemre Baysel kamera arkası görüntüleri instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun hayranları tarafından fotoğrafların altına Aytaç Şaşmaz ile ilgili pek çok yorum yapıldı.

Cemre Baysel’e 3.6 milyon takipçisinin bulunduğu instagramda, “Aytaç seni kaybettiği için ağlayarak günlüğüne yazabilir” şeklinde yorumlar yapıldı.

Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz yorumlarından bir türlü kurtulamıyor!.. 9

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın yarışacağı O Ses Türkiye programının çekimleri tamamlandı. Aytaç Şaşmaz programda Darmaduman dizisindeki partneri Aslıhan Malbora ile birlikte sahne aldı. Şaşmaz ve Baysel hayranları programı merakla bekliyor. Öte yandan, sessiz sedasız ayrılan ikilinin küs olmadıkları da biliniyor.