Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel’i hayranlarına kavuşturacak Senden Daha Güzel’in günü belli oldu!

Cemre Baysel’i hayranlarına kavuşturacak Senden Daha Güzel’in günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yaşayan Cemre Baysel bu yaz yine romantik bir komediyle ekrana geliyor. Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel’in ilk bölümünün yayınlanacağı gün belli oldu.

Cemre Baysel ve Burak Çelik’i başrollerde bir araya getiren Senden Daha Güzel dizisinin çekimleri son hız devam ediyor. Tüm dünyada ün kazanan ve Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in adını dünya çapına ulaştıran Sen Çal Kapımı dizisinin senaristi Ayşe Üner Kutlu’nun yazdığı dizinin ilk bölüm yayın tarihi açıklandı.

Romantik komedi türündeki dizinin ilk bölümü 7 Haziran Salı akşamı yayınlanacak. Böylece dizi salı akşamlarına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Dizide Cemre Baysel ve Burak Çelik’in uyumu şimdiden çok merak ediliyor.

Cemre Baysel’i hayranlarına kavuşturacak Senden Daha Güzel’in günü belli oldu! 8

Fox TV’de yayınlanacak olan ve Gold Film imzalı Senden Daha Güzel, farklı kültürlere sahip iki doktorun hikayesini anlatacak. Dizide Gaziantepli bir kadın doktor ile İstanbullu ünlü bir estetik cerrahın muhtemelen nefretle başlayan aşkı anlatılacak. Hikayenin Antep’te başladığı ve bu nedenle çekimlerin de önce orada gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Kurtoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu, Merve Şen, Bahar Süer, Yunus Eski, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Mehmet Cihan Ercan, Aziz Caner İnan ve Sena Çakır gibi isimler de yer almakta.

Cemre Baysel’i hayranlarına kavuşturacak Senden Daha Güzel’in günü belli oldu! 9

Senden Daha Güzel dizisinin en büyük silahı hiç kuşkusuz Cemre Baysel. Başarılı oyuncu geçen yaz başrolünü Aytaç Şaşmaz’la paylaştığı Baht Oyunu ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Baht Oyunu izleyiciler tarafından çok sevilmiş ve geçen yaza damgasını vuran romantik komedi olmuştu.