Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan zaten belliydi, Selin Yeninci fırtınası sosyal medyayı salladı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan zaten belliydi, Selin Yeninci fırtınası sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon ortasında Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden Selin Yeninci, 3,5 yıl süren bu dizideki Saniye performansı ile herkesin takdirini kazandı… Adana’da yapılan çekimlere Ocak ayında veda eden oyuncu, yeni sezonun iddialı dizilerinden Annenin Sırrıdır Çocuk ile de yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Zaten Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan müthiş oyunculuğu ile göz kamaştıran Selin Yeninci, ilk kez ön planda yer aldığı ve başrol olduğu Annenin Sırrıdır Çocuk’ta muhteşem bir performans sergiliyor. Sosyal medyada da Meryem karakterine yönelik ilgi artarken, Selin Yeninci de sık sık gündeme geliyor ve binlerce paylaşım yapan kullanıcılar tarafından övgü yağmuruna tutuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan zaten belliydi, Selin Yeninci fırtınası sosyal medyayı salladı! 9

Dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte her hafta yüksek performansı ile twitter gündeminde yer almayı başaran Selin Yeninci, yeteneklerini sergilerken, Meryem karakterindeki inandırıcılığı da çok yüksek olarak tarif ediliyor.

Dizinin reytinglerinin yükselmesine de oyuncunun ortaya koyduğu performansın pozitif bir katkısının olduğunu söyleyebiliriz.

Meryem karakterinin hikayeyi sürüklediği bir ortamda, Selin Yeninci’nin sosyal medyada aldığı övgüler, karakter ile bütünleşmesinde olumlu bir katkı yapıyordur… Twitter gündeminden düşmeyen oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova’daki rolünden daha çok öne çıkmayı yeni dizisiyle başardı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan zaten belliydi, Selin Yeninci fırtınası sosyal medyayı salladı! 10

Sinemada da ödüllü bir çok filmde oynayan ve festivallerden ödül kazanarak bu alanda kendine başarılı bir kariyer yolu açan Selin Yeninci önümüzdeki ay Cannes’a gidecek.

Oynadığı Emin Alper’in son filmi ‘Kurak Günler’ Cannes Film Festivali’nin resmi seçkisine Türkiye’den giren tek film oldu. Televizyon ve sinemada yükselişini sürdüren oyuncunun önümüzdeki yaz da bir sinema filminde oynamayı planladığı öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan zaten belliydi, Selin Yeninci fırtınası sosyal medyayı salladı! 11

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çeken oyuncu, fit vücuduyla da formunun zirvesinde olduğunu her fırsatta sergliiyor.