Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk hayat felsefesiyle kendine hayran bıraktı!..

Melisa Aslı Pamuk hayat felsefesiyle kendine hayran bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların sevilen yüzlerinden, 2011 Miss Turkey birincisi başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk en son beIN CONNECT’te yayımlanan Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ekranlara geldi.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken ve bir çok başarılı yapımda rol alan oyuncu özel hayatında magazinden uzak durmaya dikkat ediyor.

Melisa Aslı Pamuk; MAG Dergisi’nin Mayıs ayı sayısına çok özel pozlar verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Oyuncu, hayat felsefesini “Negatif enerjiden uzak durmak” diye tanımladı.

Güzel oyuncu, “O enerjinin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum. Huzurlu, mutlu, sessiz, sakin ve az insanla görüşmekten hoşnut olan biriyim. Az insan, çok mutluluk” şeklinde konuştu.

Melisa Aslı Pamuk hayat felsefesiyle kendine hayran bıraktı!.. 7

Melisa Aslı Pamuk yaklaşık bir yıldır kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Mert Koç ile aşk yaşıyor. İlişkisi hakkında da konuşan oyuncu,  “İş ve özel hayat, çok farklı benim için. Setteki sorunları eve taşımamaya çalışıyoruz” dedi.

Güzel oyuncu meslektaşıyla birlikte olmanın güzel yanlarını ise şu sözlerle anlattı; “Güzel yanı; rollere beraber hazırlanıyoruz. Birbirimizle fikir alışverişi yapıyoruz. Bu da çok kıymetli bir şey bence.“