Ana sayfa Dizi Haberleri Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil ve Nizam Namidar, TRT1 dizisine güç katmaya geldi!

Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil ve Nizam Namidar, TRT1 dizisine güç katmaya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi sektöründe hareketli dönem devam ediyor, TRT1 ekranında yakında Kara Tahta isimli yeni diziyi izleyeceksiniz. Öğretmen hikayesi olan ve içinde güçlü bir aşk da barındıran Kara Tahta isimli dizi için oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere…

Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı yeni dizide hem genç isimleri hem de tecrübeli oyuncuları bir arada bulacaksınız. Üs Yapım tarafından titiz bir şekilde hazırlanan dizinin çekimlerine başlandı.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstlendiği dizinin tecrübeli oyuncuları arasına üç isim katıldı. Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil ve Nizam Namidar yeni dönemde TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil ve Nizam Namidar, TRT1 dizisine güç katmaya geldi! 9

Erkan Birgören’in hikayesini yazdığı dizinin ana kadrosunda yer alan Cengiz Bozkurt, komedi rolleri ile bilinen bir isim olmasına rağmen dram performansı ile de adından hep söz ettirmiştir. Usta oyuncu, dizide Arif rolüne hayat verecek. Cengiz Bozkurt, geçen sezon Kuzey Yıldızı dizisinde rol almıştı.

Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil ve Nizam Namidar, TRT1 dizisine güç katmaya geldi! 10

Çiçek Dilligil ise Arif karakterinin eşi Sevgi olarak ekranda yer alacak. Türk tiyatrosunun çok önemli isimlerinden olan Çiçek Dilligil, böylelikle bir kez daha dizi setlerine dönüş yapmış oldu. Çiçek Dillgil, en son geçen sezon Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinde yer almıştı.

Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil ve Nizam Namidar, TRT1 dizisine güç katmaya geldi! 11

İki sezon boyunca Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisinde Cumali karakteri ile çok başarılı işlere imza atan Nizam Namidar da yine Kara Tahta dizisinin kadrosunda kendisine yer buldu. Hikmet rolünü canlandıracak olan Namidar, yer aldığı projelerde sert karakterlere hayat vermesi ile biliniyor.

Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin enerjisinin merak edildiği yeni dizide, tecrübeli oyuncuların ortaya koyacakları performans hem gençler için yeni bir tecrübe fırsatı olacak hem de dizinin kalitesini artıracak.