Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin doğru karar verdi, ruhunu ortaya koydu ve yine başardı!

Ebru Şahin doğru karar verdi, ruhunu ortaya koydu ve yine başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı oyuncular hem şanslı olur hem de bu şanslarını iyi kullanmak için planlı adımlar atar, aynen Ebru Şahin gibi… Hercai isimli dizi oyuncu adına hayatının en büyük şansıydı. Reyyan rolüyle adeta ilgi patlaması yaşayan oyuncu hem sempatisi hem ruh güzelliğini de ortaya koyunca hayranlarını mest etti.

Yetenekleri ile göz dolduran ve ekranda güçlü bir kadın karakteri ortaya koyan Ebru Şahin, Destan dizisiyle hayranlarından övgüler almaya devam ediyor. Hercai gibi çok etkili bir projeden sonra Destan dizisi oyuncu adına büyük bir şanstı. Ancak sekizinci yüzyılda geçen bir hikayenin kadın kahramanı olmak ve bunu başarmak için de çok yoğun eğitimlerden geçmek hiç de kolay bir iş değil.

Ebru Şahin hem rolün ağırlığını taşımayı başardı hem de özverisiyle Akkız karakterini dizi tarihine yazdırdı… Bir kadın kahraman olan Akkız, hayali birisi ve tarihte bir karşılığı yok. Ancak Ebru Şahin’in oyunculuk yetenekleri ile artık dizi tarihinde bir Türk kadın kahraman hep var olacak.

Ebru Şahin doğru karar verdi, ruhunu ortaya koydu ve yine başardı! 7

Ebru Şahin’in Destan dizisindeki rol arkadaşı Edip Tepeli ile de iyi uyum sağlaması, hikayenin güçlü bir prodüksiyon ile desteklenmesi de dizinin milyonların gönlünü kazanmasını sağladı.

Oyuncuların içinde olmaktan çok memnun olduğu dizi, reytinglerde de yeni dizilerin rekabete katılmasına rağmen hiçbir izleyicisini kaptırmadı. Hatta tüm kişiler kategorisinde birinciliği tekrar eline alarak da gücünü gösterdi.

Ebru Şahin’in güçlü kadın imajı, sempatisi ve yaydığı güzel ışık hayranlarının Destan dizisine olan ilgisini de artırıyor. Oyuncu, Hercai’den sonra kariyeri için çok önemli olan Destan dizisinde de amaçlarına ulaşmayı başardı.

Son söz olarak, Ebru Şahin’i tebrik etmek gerekiyor ve eline geçen fırsatları ne kadar iyi değerlendirdiği gerçeğini de belirtmek gerekiyor.