Ana sayfa Dizi Haberleri Cengiz Bozkurt ile Engin Hepileri’nin sevilen dizisi ikinci sezonuyla bugün başlıyor!

Cengiz Bozkurt ile Engin Hepileri’nin sevilen dizisi ikinci sezonuyla bugün başlıyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Birbirine aşık bir kadın ile erkeği ilişkilerindeki mücadelelerini futbola benzetmek doğru mudur? Orta kafa aşk olur mu? Peki ilişkinizin her anını spor yorumcuları yorumlasa nasıl olurdu?

İki spor yorumcusu Fikri ve Mesut, Semih ve Selin’in aşklarını, kavgalarını, heyecan ve kıskançlıklarını an be an takip ediyor. Taca çıkan muhabbetler, kıran kırana mücadeleler, maçı geri döndürme çabaları… Tribündeki yerlerinizi alın.

Yeni sezonda Semih’in ilk mücadelesi Selin’e “aşkım” diyerek seslenen bir arkadaşına nasıl davranacağıyla başlıyor. Üstelik K’nin de üzerine basarak söylüyor. Tabii burada Fikri ile Mesut araya giriyor “Peki, kim bu aşkım?”

Cengiz Bozkurt ile Engin Hepileri’nin sevilen dizisi ikinci sezonuyla bugün başlıyor! 8

Yeni sezonda yine ünlü illüzyonist Sermet Ergin, teknik direktör Yılmaz Vural, Muay Thai koçu Cem Bostancı gibi birbirinden uzman konuklar Bekarlar Ligi’nde ekstra yorumlar yaparak Fikri ve Mesut’a destek oluyorlar.

Red Arrow International’ın güçlü formatlarında “The Match” isimli mini dizi uyarlaması olan Orta Kafa Aşk, daha önce yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ilgi gördü. Norveç’te en çok izlenen ikinci program olarak reyting rekorları kıran format Türkiye’de Gain ile ekranlara geliyor.

Cengiz Bozkurt ile Engin Hepileri’nin sevilen dizisi ikinci sezonuyla bugün başlıyor! 9

Herkesin kendi aşk hayatından bir şeyler bulduğu, kah kalp kırıklıklarını kah sevdiğini elde etmek için yaptığı kurnazlıkları hatırlatan senaryosuyla dizi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi kazandı.

Yapımcılığını Circus ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği “Orta! Kafa! Aşk!” dizisinde Selin karakterine Su Kutlu hayat verirken, Can Sipahi’de Semih karakterini canlandırıyor. Cengiz Bozkurt ile Engin Hepileri ise spor spikerleri Fikri ile Mesut’u oynuyorlar.