Ana sayfa Sosyal Medya Cengiz Bozkurt’un yeni dizisi TRT1’de olacak ve rolüyle herkesi ters köşe yapacak!

Cengiz Bozkurt’un yeni dizisi TRT1’de olacak ve rolüyle herkesi ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt’un hayranları komedi rollerinde ne kadar iyi performans sergilediğini iyi biliyor. Ancak usta oyuncu her türlü rolü başarıyla canlandırabilecek bir yetenek ve yapımcıların da en çok iş teklifi yaptığı isimlerden birisi konumunda…

Cengiz Bozkurt’u yakın zaman içinde TRT1 ekranında izleyebileceksiniz. 1965 doğumlu olan oyuncu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor ve yer aldığı tüm projelere de imzasını atıyor.

Son dönemde Gençliğim Eyvah ve Kuzey Yıldızı isimli televizyon dizilerinde izlediğimiz oyuncu, ayrıca dijital dizi projelerinde de bulundu. 50 m2, Orta Kafa Aşk ve Leyla ile Mecnun projelerinde izlediğimiz oyuncu, sinema filmleriyle de yine mesleğinde emektar bir isim olduğunu gösterdi.

Üst üste projelerde birbirinden farklı rolleri canlandıran Cengiz Bozkurt, yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. TRT1’de yayınlanacak olan Kara Tahta isimli dizi için anlaşma yapan oyuncu, herkesi şaşırtacak ters köşe bir rolü canlandıracak.

Komedi rollerine alıştığımız oyuncu bu sefer dram performansını ortaya koyacak ve yine adından söz ettirecek. Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisini buluşturan Kara Tahta isimli TRT1 dizisinin başrolünde Cengiz Bozkurt’u da izleyebileceksiniz.

Erkan Birgören’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni, son dönemin başarılı ismi Ender Mıhlar oldu. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakterinin babası olarak izleyeceğiz usta oyuncu, hikayede etkili bir noktada olacak.