Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan’ı ünlü marka kaptı!

Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan’ı ünlü marka kaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı dizisi, Aralık ayında 25. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Romantik komedi türündeki dizide Alp Navruz ile başrolde yer alan genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, şu sıralar bir başka heyecan yaşıyor…

Son yılların gözde genç oyuncuları arasında yer alan Ayça Ayşin Turan, yapımcıların olduğu kadar çeşitli markaların da dikkatini çekiyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Turan, aynı zamanda düzgün fiziği ve duru güzelliğiyle de beğeniliyor.

1992 doğumlu olan oyuncu, Ekim ayında 30 yaşına girecek. Aslında İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu. Ancak gönlünü oyunculuğa vermiş bir isim. Ayça Ayşin Turan, ilk olarak Affedilmeyen dizisinde rol almıştı. Ardından Hayal ve Gerçek, Dinle Sevgili dizilerinde de oynayan Turan, asıl çıkışını Karagül dizisi ile yapmıştı.

Şu sıralar, Ada Masalı’nda birlikte rol aldığı Alp Navruz ile aşk yaşayan oyuncu, ünlü bir markanın de reklam yüzü oldu. Daha önce Fahriye Evcen, Hande Erçel ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerin de reklam yüzü olduğu L’Oreal ile anlaştı Ayça Ayşin Turan.

Markanın yeni reklam yüzü olarak çekimleri de yapılan oyuncu, şu sıralar tv, dergi, gazete, sosyal medya gibi pek çok mecrada sıklıkla marka ile anılacak…

Ada Masalı bitti, Ayça Ayşin Turan'ı ünlü marka kaptı! 7