Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Karakoç’un Nursema’yı neden bu kadar içten canlandırdığının izi kendi geçmişinden çıktı!

Ceren Karakoç’un Nursema’yı neden bu kadar içten canlandırdığının izi kendi geçmişinden çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterinin hikaye içindeki durumunun yanı sıra, bu karakteri canlandıran Ceren Karakoç’un herkesi etkileyen oyunculuğu da ortada duruyor. Ceren Yalazoğlu Karakoç, uzun yıllardır piyasada bulunan bir isim.

Beni Affet isimli günlük dizide Kader karakterini canlandıran oyuncu, 2011 yılından bu yana setlerde bulunuyor. 1500’e yakın bölümü bulunan Beni Affet gibi çok sevilen bir dizide uzun yıllar görev almış olmak oyuncu açısından önemli deneyim biriktirme fırsatıydı. Ceren Karakoç, son yıllarda ise Maria ile Mustafa, Akıncı ve Kızılcık Şerbeti dizileri ile kariyerine devam etti.

Show TV’nin artık reytingleriyle birincilikler alan dizisi Kızılcık Şerbeti’nin bu kadar çok etkili olmasında Nursema karakterinin önemi de çok fazla. Ceren Karakoç da bu karakter ile tanındı ve milyonlarca genç kızın ruhuna girmeyi başardı.

Çünkü, Türkiye’de Nursema veya benzeri o kadar çok genç kız var kı, bunlar aile baskısı nedeniyle büyük dramlar yaşıyor. İşte bu dramların açığa çıkması ve konuşulur olması Nursema karakterinin popülerleşmesi ile daha da güçlendi.

Ceren Karakoç’un Hürriyet gazetesindeki röportajında rolü bu kadar benimsemesinin altında yatan kendi gerçekleri olduğunu da görebilirsiniz.

Ceren Karakoç'un Nursema'yı neden bu kadar içten canlandırdığının izi kendi geçmişinden çıktı! 7

Ayakta kalabilme mücadelesi sırasında büyük maddi ve manevi zorluklar çektiğini açıklayan oyuncu, çevresindeki birçok arkadaşının bu mesleğe küstüğü gerçeğini de ortaya koydu.

Ceren Karakoç, “Bir sürü zorluk çektik, maddi-manevi. Demek ki zaman bu zamanmış. Ama çevremde çoğu arkadaşımın mesleğe küsmüş olduğunu görüyorum. Geçim kaynağı diziler. Çok keyif alsak da tiyatrodan öyle bir para kazanma gerçekliği yok” diye konuştu.

Oyuncu, Nursema karakterinin kendi acıları sonucu gelen çok değerli bir rol olduğunun farkında. Ceren Karakoç, kocasıyla birlikte parasızlık çektiklerini ve oyuncu olarak meslekte kalabilmek için de büyük mücadeleler ortaya koyduğundan bahsetti:

“Çok acılar çektim, çok parasız kaldık. Ama bir yerde birisi görüyor, sizin bu işi yapabileceğinize inanıyor. İşte o bir yere gelene kadar ben hayatımda kaç deneme çekimine, kaç yönetmen görüşmesine gitmişimdir anlatamam.”

Nursema karakterinin başına gelenler nedeniyle ailesinden intikam alma hissi izleyicileri de derinden etkiledi.

Ceren Karakoç da bu zamana kadar büyük zorluklar yaşadığı hayattan bir intikam alma noktasında. Oyuncu diyor ki, “Evet, hem Nursema’nın hem de Ceren’in sektörden alacağı intikam var (gülüyor). Gerçi ben durumu o gün içinde değerlendiririm. Belki onların da sebepleri olabilir.”

Oyuncu artık rolden sonra yapım ekiplerinin kendisinin farkına varmasını ve güvenerek rol teslim etmelerini arzu ettiğini de ifade etti.