Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray ve Feyyaz Duman, Yalancı ve Mumları’nda çok şaşırtacak!

Ceren Moray ve Feyyaz Duman, Yalancı ve Mumları’nda çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin pazar akşamı ekrana getirmeye hazırlandığı Yalancı ve Mumları dizisinin ilk bölümünden fotoğraflar paylaşıldı. Kadın ve erkek ilişkilerinin sorgulanacağı iddialı dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dizide özellikle Ceren Moray ve Feyyaz Duman’ı önceki rollerinden çok farklı bir şekilde izleyeceğiz.

Fox TV ekranlarında yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olarak Yalancılar ve Mumları, BBC formatı olan Mistresses isimli diziden uyarlandı. Dizinin son derece güçlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ceren Moray, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner yer alıyor.

Ceren Moray ve Feyyaz Duman, Yalancı ve Mumları'nda çok şaşırtacak! 7

Fox TV, Yalancı ve Mumları dizisini ilk olarak perşembe akşamı yayınlayacağını duyurmuştu. Ancak sonradan karar değişti, Yalancı ve Mumları dizisi pazar akşamına alındı. Bu kararda, pazar akşamları yayınlanan Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin reyting alamayınca erken final kararı alması rol oynadı.

Kadın erkek ilişkilerini sorgulayacak olan dizinin ilk bölümünden fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflarda bugüne kadar kendi halinde bir adam olarak izlediğimiz Feyyaz Duman’ı çok daha iddialı bir erkek olarak görüyoruz. Her zaman deli dolu karakterlerde izlediğimiz Ceren Moray’ı da dul bir anne olarak.

Ceren Moray ve Feyyaz Duman, Yalancı ve Mumları'nda çok şaşırtacak! 8

Daha çok kadın izleyiciye yönelik çekilen Yalancı ve Mumları’nın yapımcısı Med Yapım. Güçlü bir kadın hikayesi olarak karşımıza çıkacak Yalancı ve Mumları’nın konusu şöyle olacak:

Meliha, Elif, Şebnem ve Leyla adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri bu dizide anlatılacak.

Ceren Moray ve Feyyaz Duman, Yalancı ve Mumları'nda çok şaşırtacak! 9

Elif’in (Ceren Moray) hayatının kırılma noktası eşi Engin’in (İsmail Demirci) kaybolmasıdır. Kızı Sumru ile ayakta durma savaşı veren ve kafe işleten Elif’in yolu kızının okul arkadaşı Pelin’in babası Yakup (Feyyaz Duman) ve bakıcısı Şerife’yle (Melike Güner) kesişir ve her şey allak bullak olur.