Ana sayfa Dizi Haberleri Gökberk Demirci’nin güçlü enerjisi bile Üç Kız Kardeş dizisini kurtarmaya yetmeyebilir!

Gökberk Demirci’nin güçlü enerjisi bile Üç Kız Kardeş dizisini kurtarmaya yetmeyebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle salı akşamları yeniden buluşmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin üçüncü sezonda neler yapacağı merakla bekleniyor. Özellikle Aile, Yabani ve Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizilerle reyting yarışında zorlu süreçler yaşayacağı düşünülür ise, Üç Kız Kardeş dizi projesi için olumsuz sinyaller gelmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta yeni sezona yepyeni bir hikaye kurgusu ve yeni oyuncuların yüksek enerjisi ile başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde reytingler tam da istenildiği gibi gerçekleşmiyor. Üçüncü sezonun ikinci bölümünde tüm izleyici gruplarında yaşanan ciddi düşüşler, seyircilerin yeni hikaye düzeninden çok da memnun olmadığı anlamına mı geliyor? Bu konu önümüzdeki bölümlerde daha çok dikkat çekecektir ama Üç Kız Kardeş projesinin hem de henüz Aile dizisi yayında değil iken ortalamanın altında reytingler elde etmesi hiç de iyi bir görüntü değil.

Diziye Kartal karakteri ile ikinci sezonun sonlarında dahil olan Gökberk Demirci, yüksek enerjisi ve sempatisi ile dizinin yeni döneminde öne çıkan isimlerin başında geliyor. Diziye taze bir kan olarak katılması, Kartal karakterinin hikayede önemli bir çatışma unsuru olarak yer alması Gökberk Demirci’nin sosyal medyada çok konuşulmasını sağladı.

Oyuncu rolünün hakkını vermek için büyük çaba sarf ederken, duygularını da kelimelere döktü. Başarısına sıklıkla şahit olduğu bir projede yer aldığı için kendisini mutlu hissettiğini belirten oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Bu sezon da değerli izleyicilerimizle birlikte kasıp kavurmaya devam edeceğiz diyebilirim. Çok tatlı bir hikâyemiz var. Aile bağlarının, sevginin ve emeğin vurgulandığı; bunlar için insanların neler yapabileceğine dair sıcacık bir hikâye ile izleyicinin karşısına çıkıyoruz. İzleyicilerimiz kadar biz de gerçekten çok heyecanlı ve çok mutluyuz.”

Diziye dahil olmadan önce ilk olarak İclal Aydın’ın yazdığı Üç Kız Kardeş isimli kitabı okuduğunu anlatan Gökberk Demirci, projede yer alma sebebini şu sözlerle ortaya koydu:

“Gerçekten çok başarılı bir proje ve başarılı bir ekip var. Çok huzurlu bir ekip, aynı zamanda karakterimi ilk okuduğumda kendimle inanılmaz benzerlikler bulmuştum. Yani içimden bir ses burada olmam gerektiğini söyledi ve her zaman o sesi dinlerim. Ayrıyeten bu imkânı sağladıkları için de gerçekten teşekkür ediyorum.”

Kartal karakterini de çok sevdiğini dile getiren Gökberk Demirci, sosyal medya ortamında hayranlarından da büyük destek görüyor.

Role alışmasında oyuncunun Kartal karakterini sevmesi de etkili oldu. Gökberk Demirci diyor ki, “Kartal karakterini çok seviyorum. Hatta bazen “Keşke Kartal gibi düşünsem” dediğim oluyor. Kartal çok uyumlu, çok anlayışlı, çok sakin, ölçülü, düşünceli ve fedakâr bir karakter. Hayatımızda da bu tarz insanlar çok önemlidir.”