Ana sayfa Kadın Haberleri Ceyda Düvenci oğlu Ali’ye öğüt verdi ama mesajı çok başka yere gitti!

Ceyda Düvenci oğlu Ali’ye öğüt verdi ama mesajı çok başka yere gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin instagram hesabından oğlu Ali’ye verdiği mesajın adresi başkaydı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından sanatçıların farklı farklı tepkileri gelmeye devam ediyor. Bu tepkilerin devamı niteliğinde olan Ceyda Düvenci’nin sözleri ise ötekileştirmeye karşı bir duruş, ayrıca düşünce özgürlüğünün önemini anlatan bir bakış açısı içeriyordu.

Oğluna dünyanın çok güzel bir yer olduğunu söyleyen Ceyda Düvenci, “Düşünceni söylemekten korkma ve kimseye de düşüncesini söylerken engel olma” diyerek önemli bir mesaj verdi.

İşte Ceyda Düvenci’nin oğlu Ali’ye verdiği öğüt:

Uyu benim güzel oğlum… huzurla uyu huzurla büyü. Büyüdüğünde çevrendekileri ötekileştirmeden, oldukları gibi sev, düşüncelerine saygı duy, fikirlerin ve inancın olsun, çevrene faydan olsun, bilginle katıl topluluklara, okuduğunu paylaş, aydın ol, dünya senin, düşünceni söylemekten korkma ve kimseye de düşüncesini söylerken engel olma… cesaret insanları kırmak, onlara hakaret edebilmek demek değildir, cesaretin ne olduğunu iyi öğren. Koşulsuz sevmek hayatı güzelleştirir bunu da hiç unutma… saygı ve sevgi ile büyü… dünya çok güzel ??

Ceyda Düvenci oğlu Ali'ye öğüt verdi ama mesajı çok başka yere gitti! 7