Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın masal gibi bir tatil yaşadı!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın masal gibi bir tatil yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni yıl öncesinde Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci çifti, yalnız başlarına Avrupa seyahatine çıktı. Kış günlerini farklı şehirlerde yaşayan çift, dönüş yolculuğu öncesinde ise Almanya’nın doğa harikası bölgesi Mummelsee’den bir fotoğraf yayınlandı.

Ceyda Düvenci, karla kapla gölün önünde masallara benzer bir poz ile mutluluklarını sergiledi.

Çok iyi bir tatil geçirdiklerini anlatan Düvenci, mutlu ve dolu döndüklerini söyledi.Güzel anılar biriktiren çift, ayrıca yeni dostluklar da edindi.

Çocuklarına kavuşmak için sabırsızlanan çift, dönüş yoluna geçti. Düvenci, “Şimdi eve koşarak dönüp tüm bu büyülü anları evlatlarla paylaşma vaktidir” diye yazdı.

İşte Ceyda Düvenci’nin dikkat çeken paylaşımı:

Teşekkür ederim hayat… harika günler yaşadık yine… aklımız, gözlerimiz, ruhumuz, kalbimiz ve tabii midemiz ???? mutlu ve dolu dönüyoruz… ne güzel insanlar kattı bu tatil hayatımıza ve ne güzel anılar biriktirdik… içimdeki çocuk coşku içinde, kıpır kıpır dönüyorum. Çok eğlendik, çok güldük, çok yürüdük, çok ama çok güzel yerler gördük… şimdi eve koşarak dönüp tüm bu büyülü anları evlatlarla paylaşma vaktidir… strasbourg, colmar, baden baden, mummelsee, requewihr, ribeauville, kayserberg, obernai ve europe bridge… 22/12/19 sevgilimmmmm seninle nefes almak çok güzel ???? @bulentsakrak_

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın masal gibi bir tatil yaşadı! 7