Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci’nin inanılmaz değişimi! Ünlü oyuncu 10 yıl önceki kıyafetlerinin içerisine girecek kadar nasıl inceldi?

Ceyda Düvenci’nin inanılmaz değişimi! Ünlü oyuncu 10 yıl önceki kıyafetlerinin içerisine girecek kadar nasıl inceldi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, son yıllarda Öğrenci Evi ve Prens adlı iki dijital dizide kısa süreler rol almak dışında başka bir projede yer almadı.

Yaşanan pandemi sürecinin de etkisiyle geri planda duran oyuncu 4 yıl aradan sonra, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Gidenler filmi ile setlere geri döndü.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı OGM Pictures imzasını taşıyan Gidenler’de bir aşk hikayesi anlatılıyor. Film Netflix’de yayınlanacak. Uzun zaman sonra setlere geri dönen oyuncu değişimiyle de dikkat çekti.

Yoğun koşturmaca içerisindeyken yeme içmesine çok dikkat edemediğini belirten oyuncu, gördüğü tedavi sayesinde  bölgesel olarak inceldi.

Vücutta yağ yakımını sağlayan aletlerin kullanıldığı bir teknoloji sayesinde bacak ve bel bölgesinde incelme yaşadığını belirten oyuncu mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle de paylaştı.

10 sene önce giydiği pantolonun bile kendisine bol geldiğini belirten oyuncu, sağlıklı kilosunda kalarak inceldiğini ifade etti.

Meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan oyuncu şu sıralar ayrıca, pandemi nedeniyle ara verdikleri tiyatro oyunları Hanım & Efendi’yi Almanya’da sahneleyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Çift pandemi öncesi, özel hayatlarındaki mutluluklarını tiyatro sahnesine de taşıyarak Hanım& Efendi adlı oyunu izleyiciyle buluşturmuştu.

Tek perdelik Hanım & Efendi oyununu, Bülent Şakrak kaleme aldı. Oyunun afiş tasarımını ise Ceyda Düvenci yaptı. Şakrak ve Düvenci çifti Hanım&Efendi oyunu ile Cumartesi günü Almanya Hannover’de Pazar günü ise Hamburg’da tiyatro sevenler ile buluşacaklar.