Ana sayfa Dizi Fragmanları Ceylin ne yaptın sen? Yargı dizisinde işler çok fena karışıyor!

Ceylin ne yaptın sen? Yargı dizisinde işler çok fena karışıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisi, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilmekte. Her hafta bambaşka olayların ortaya çıktığı dizide tempo bir an olsun düşmüyor! Senarist Sema Ergenekon’un güçlü kalemiyle yazdığı hikaye, tahminlerin ötesinde ilerlerken, izleyiciyi de her bölüm şaşırtmaya devam ediyor.

Bu hafta Bayram haftası olması sebebiyle Yargı dizisi yayınlanmayacak. Yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, ne yazık ki bir hafta daha beklemek durumunda! Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı, 8 Mayıs akşamı 31. bölümüyle ekranda olacak.

Bu arada izleyiciyi merakta bırakacak dizinin yeni bölümünden bir fragman da yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in tartıştıkları bu fragman sonrası Ceylin için işlerin daha da zorlaşacağı görülüyor!

Zira ailesini arkasına alıp Ceylin ile olmayı seçen Ilgaz’ın bu tavrına karşın onu suçlamaktan vazgeçmedi Ceylin… Bu durum da ikilinin arasını iyiden iyiye açıyor! Pars ve Eren’in, Zafer cinayetinde bir görgü tanıdığı olduğu, hatta bu kişinin Zafer’i öldürdüğü kanısı, Ceylin’i çıldırtmıştı.

Eren ve Pars’ın bilerek Çınar’ı kurtarmak için yeni bir senaryo yazdıklarını düşünen Ceylin, sinirle gittiği evlerinde Ilgaz’ı da suçlamıştı. Ilgaz, Ceylin’in bu tavrı karşısında anahtarı masanın üzerine bırakıp çıkmıştı. İşte bu sahnenin devamı, fragmanda ekrana geldi.

Ceylin ne yaptın sen? Yargı dizisinde işler çok fena karışıyor! 8

Yayınlanan sahnelerde Ilgaz, ne yaparsa yapsın Ceylin’in içindeki ateşin ikisini de yaktığını anlatırken gözyaşlarına boğulan Ceylin, ‘Boşanalım’ diyerek restini çekiyor.

En zor zamanında Ilgaz’ı da kendisinden uzaklaştıran Ceylin’in hayatı daha da zorlaşacak! Dizinin yayınlanan son bölümünde 6 ay sonrası da ekrana getirilmişti. Elinde kanlı bir bıçakla üstü başı da kan içinde olan Ceylin’in arkasından gelen Eren, kapıyı kırıp Ceylin’i tutukluyordu.

Anlaşılan o ki Ceylin ipleri iyice koparacak! Yaşadığı acıların üstüne Ilgaz ile ayrılığı da onu başka yollara sevkettirecek! Henüz bunlar tahmin ancak Ceylin’in fevri tavırları ve mantıklı düşünememesi başına pek çok işin açılacağını da gösteriyor!

Ceylin ne yaptın sen? Yargı dizisinde işler çok fena karışıyor! 9

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ilgaz’ın gözyaşları içinde “Seni deli gibi seviyorum ama kalamıyorum…” sözleri yürekleri burkarken, Ceylin’in boşanma kararı ise dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak…

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi önemli isimler bulunuyor.

‘Yargı’ yeni bölümü ile 08 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…