Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, eski partneri ile dostluk bağını koparmadı! Görüntülü konuşmadan sürpriz poz…

Demet Özdemir, eski partneri ile dostluk bağını koparmadı! Görüntülü konuşmadan sürpriz poz…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda isimli diziyle gündemde Demet Özdemir. Başarılı oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Son olarak Netflix’in Aşk Taktikleri isimli filmiyle gündeme gelen Özdemir’in, birlikte başrolde yer aldığı dizideki partneriyle olan bağı da dikkat çekiyor.

1992 Kocaeli doğumlu olan Demet Özdemir, 10 yıla yakın bir zamandır setlerde. Son dönemin çok konuşulan ve yapımcıların peşinden koştuğu bir isim oldu. No:309’daki rolüyle dikkatleri çekince, romantik komedi türündeki bir diğer dizisi Erkenci Kuş’ta başrolde yer almıştı.

Can Yaman ile birlikte oynadığı dizinin ardından bu kez dram türündeki bir yapımda rol alarak oyunculuğunu ortaya koymak istedi Demet Özdemir. Seçimini tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden yana kullandı.

Demet Özdemir, eski partneri ile dostluk bağını koparmadı! Görüntülü konuşmadan sürpriz poz... 8

Bu dizide İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldı. Dizide birbirini seven iki kişiye hayat veren partnerler, özel hayatlarında ise abi-kardeş ilişkisi ile dikkatleri çektiler. İbrahim Çelikkol’dan mesleği adına pek çok şey öğrendiğini her fırsatta dile getiren Özdemir, bu dizinin ardından oyuncu ile iletişimini de sürdürdü.

İbrahim Çelikkol’un mimar eşi Mihre Çelikkol ile evliliğinden olan oğlu Ali ile de yakından ilgilendi Demet Özdemir. Çelikkol ailesine yaptığı ziyaretlerde Ali ile keyifli anlarını da paylaştı.

Şu sıralar Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisi nedeniyle yoğunluk yaşayan oyuncu, eski partneri ile buluşamasa da görüntülü olarak hasret giderdi.

Özdemir, instagram hesabından, İbrahim Çelikkol ve oğlu Ali ile yaptığı görüşmeden bir fotoğrafı instagram sayfasından paylaştı.

Demet Özdemir, eski partneri ile dostluk bağını koparmadı! Görüntülü konuşmadan sürpriz poz... 9

Özdemir, “Özleştik be İbo’m. Yakışıklı Ali’m” notuyla görüntülü konuşmadan kaydettiği fotoğrafıyla eski partnerine olan vefasını da göstermiş oldu. Dizi bitse de dostlukları bitmeyen İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in bu fotoğrafları da sosyal medyada takipçileri tarafından beğeni ile karşılandı…