Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel lohusalığı çok sevdi!..

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel lohusalığı çok sevdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Bergüzar Korel, geçtiğimiz ay üçüncü kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Meslektaşı Halit Ergenç’ten Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü oyuncu bu defa kız annesi oldu. Çift, kızlarına Leyla adını verdi. Oğlu Han henüz küçükken sürpriz bir şekilde kızı Leyla’ya hamile kaldığını açıklayan Bergüzar Korel şu sıralar annelik ve lohusalık ile ilgili tecrübelerini instagram hesabından sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor. Ünlü oyuncudan son paylaşımında lohusalık pozu geldi. Korel, yorgana sarıldığı anları takipçileriyle paylaşarak altına; ‘Sabah makyajla uyanıp yorgana sarılmayan lohusa da ne bileyim’ yazdı.

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel lohusalığı çok sevdi!.. 8

Lohusalığın tadını çıkaran Bergüzar Korel, 2.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında sık sık lohusalık pozlarını paylaşıyor. Oyuncunun fotoğraflarına, Hatice Şendil ve Esra Erol’un da aralarında bulunduğu ünlü isimler yorum yaptı.

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel lohusalığı çok sevdi!.. 9

Bergüzar Korel’in fotoğrafları takipçileri tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Lohusalığın ünlü oyuncuya çok yakıştığını belirten hayranları ‘Yorgan bile çok yakışmış, öyle bir güzelliğe sahipsin maaşallah’, Çuval giysen yakışır’ gibi övgü dolu pek çok yorumda bulundular.